- 36,592
- 28,743
- 113
Yakın son sigaraları beyler (Müslümanlar)
15 dakika var bi çiftli yapıştırdımYakın son sigaraları beyler (Müslümanlar)
Geçmiş olsun dost
Sondan bi önceki basketi yemese wonmus 10 sayi geriden geldi de şans yok saldım artık hahsdKazan artık be adam @tahir1603
Sağlık olsun dost...Sondan bi önceki basketi yemese wonmus 10 sayi geriden geldi de şans yok saldım artık hahsd
Başaramadık kanka kusura bakma günün güzel geçsinSağlık olsun dostum
Tenk yuuGeçmiş olsun
Bugün de haram yiyemedik Allah’a şükürler olsunBaşaramadık kanka kusura bakma günün güzel geçsin
Standart gün sonu tarifesiBugün de haram yiyemedik Allah’a şükürler olsun
Benim ligler başlamış Amerika 2.ve 3.ligleri suan para yok ama parayı bulazaz bu haftaaaaStandart gün sonu tarifesi
TebriklerBugün de haram yiyemedik Allah’a şükürler olsun
Iban atayım mı şimdiden kayıtlı mi kardeşim dört gözle bekliyorum bayrama pantol alcam kendime ahshdhBenim ligler başlamış Amerika 2.ve 3.ligleri suan para yok ama parayı bulazaz bu haftaaaa
Kayıtlı zaten haftaya ufak ufak surprızler olabilir kdjfejIban atayım mı şimdiden kayıtlı mi kardeşim dört gözle bekliyorum bayrama pantol alcam kendime ahshdh
2dk boş bıraktık ölmüşüz hemenIban atayım mı şimdiden kayıtlı mi kardeşim dört gözle bekliyorum bayrama pantol alcam kendime ahshdh
Hazırda bekliyordum kuyuya indim yine kardeşim ulaşamazsan çekmiyor burda2dk boş bıraktık ölmüşüz hemen
Allahın haftaları bitmez kardeşim teşekkürler şimdiden hahdhxKayıtlı zaten haftaya ufak ufak surprızler olabilir kdjfej