Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Sigara Büyük Lanet

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
63,553
32,656
113
Bak alıntıladığım muhabbetleri sildim o yazdığını sil bir daha da söylemem

blackzero

Bugün Uşak Olursun Yarın Kral Olursun
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,654
3,277
113
Sıkıntı yok he hastayım kalsın orada başka da bir şey demiyorum
Profildeki kişi benim sevdiğim saydığım birisi o sebeple yazdığın hoş olmadı, siler misin desen çoktan silmiştim

39 yaşına girmişsin daha nasıl iletişim kurulur bilmiyorsun. Birine bir şeyi rica edersen yapar, artislik yaparsan da inat eder

yolcu0707

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
922
331
83
30 yıldır içerim içmeye devam ke sigara candır gerisi heyecan

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
63,553
32,656
113
Profildeki kişi benim sevdiğim saydığım birisi o sebeple yazdığın hoş olmadı, siler misin desen çoktan silmiştim

39 yaşına girmişsin daha nasıl iletişim kurulur bilmiyorsun. Birine bir şeyi rica edersen yapar, artislik yaparsan da inat eder
Sevdiğim saydığım birisi diyorsun sen boş konuşuyorsun sevdiğin Saydın birine o şekilde mi Bonzai içiyor falan yazıyorsun

blackzero

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,654
3,277
113
Sevdiğim saydığım birisi diyorsun sen boş konuşuyorsun sevdiğin Saydın birine o şekilde mi Bonzai içiyor falan yazıyorsun
Senin için diyorum. Profilindeki resim için. Bana '' şu yazdığın hoş olmadı o profildeki resim sevdiğim bir abim o yüzden yazdığını siler misin '' desen çoktan silmiştim diyorum

40 yaşına girmişsin çocuk değilsin şunu idrak edebilmelisin. Birisine bir şeyi rica edersen istediğini büyük ihtimalle zaten yapar ama böyle yüksek perdeden konuşup artislik yaparsan karşındaki de inat eder silmez

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
63,553
32,656
113

neyse Kral muhabbeti keselim benimle muhatap daha olma sen silme öyle kalsın zaten yazmışsın daha silemezsin de zaten görürler hadi işin rast gitsin muhatap olmayalım bu da son yazılışım sana başka da yazmıyorum işin gücün rast gitsin muhabbeti keselim

kara23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,794
2,008
113
Bende bugün bırakıyorum mecburen alacak para yok 🤣🤣

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
63,553
32,656
113
Senin için diyorum. Profilindeki resim için. Bana '' şu yazdığın hoş olmadı o profildeki resim sevdiğim bir abim o yüzden yazdığını siler misin '' desen çoktan silmiştim diyorum

40 yaşına girmişsin çocuk değilsin şunu idrak edebilmelisin. Birisine bir şeyi rica edersen istediğini büyük ihtimalle zaten yapar ama böyle yüksek perdeden konuşup artislik yaparsan karşındaki de inat eder silmez
Haklısın doğru söylüyorsun ben rica etmeyi bilmiyorum ters adamım

blackzero

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,654
3,277
113
neyse Kral muhabbeti keselim benimle muhatap daha olma sen silme öyle kalsın zaten yazmışsın daha silemezsin de zaten görürler hadi işin rast gitsin muhatap olmayalım bu da son yazılışım sana başka da yazmıyorum işin gücün rast gitsin muhabbeti keselim
Hala artislik peşindesin. İçtiğin şey beynini çürütmüş. Sana şöyle açıklayayım o zaman. Birisine şunu bana getirir misin demekle, şunu bana getir lan demek aynı şeyler değil. Senin yaptığın ikincisi

Golcümetin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
27,690
13,570
113
Herkese merhaba. Ortalama günde 1.5 paket sigara içiyordum. Sigarayı bırakalı 2-3 hafta oldu ve yaşadığım farklılıkları anlatmak istedim. Her şeyden önce sigaranın enerjimi ciddi manada sınırlandırdığını fark ettim. Çok daha iyi nefes alabiliyorum ve sigara içerken birçok kısa mesafe yere bile arabayla gidiyordum fakat artık yürümeye üşenmiyorum. Hareketliliğim arttı ve yaklaşık 2-3 kilo kadar da verebildim. Bütün bu olumlu durumlardan sonra en güzeli de sigara içmeyi hiç istemiyor olmam. Ayrıca en kolay yakalanılan kanser türü de açık ara akciğer kanseriymiş

Uzun lafın kısası sigara içenler aslında intihar ediyorlar. Sigarayı kökten yasaklamaya karşıyım ama ciddi önlemler alınması gerektiğini düşünüyorum
Cigarayi bırakalı 20 sene oldu. Sigaradan beter iddia illetini 20 küsur yıldır oynuyorum bırakamıyorum.

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
63,553
32,656
113
Hala artislik peşindesin. İçtiğin şey beynini çürütmüş. Sana şöyle açıklayayım o zaman. Birisine şunu bana getirir misin demekle, şunu bana getir lan demek aynı şeyler değil. Senin yaptığın ikincisi
Benim yapım bu Kral muhabbet keselim muhatap olmayalım daha bu saatten sonra zaten o yazdığını görürler benimle muhattap olma işin gücün rast gitsin bol şansım olsun Allah'a emanet ol Dikkat et kendine

blackzero

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,654
3,277
113
Bende bugün bırakıyorum mecburen alacak para yok 🤣🤣
Ben öğrenciyken param yok diye sarma tütün içerdim. Çok kötü gıcık yapıyordu. Sanki boğazında balgam varmış ta bir türlü atamıyormuşsun hissi

blackzero

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,654
3,277
113
Benim yapım bu Kral muhabbet keselim muhatap olmayalım daha bu saatten sonra zaten o yazdığını görürler benimle muhattap olma işin gücün rast gitsin bol şansım olsun Allah'a emanet ol Dikkat et kendine
Yürü git lan ordan artis adamın kafasını bozma. Senin gibi zibilyon tane var sokakta

Rica etsen silerim diyorum hala artis artis konuşuyorsun

O içtiğinden az iç biraz