- 63,553
- 32,656
- 113
Kafa yapıcı bir şey boş ver sen haline şükret diye yazdımFark ettirir. Sigaranın yanında ne içiyon
Kafa yapıcı bir şey boş ver sen haline şükret diye yazdımFark ettirir. Sigaranın yanında ne içiyon
Bonzai çekmiş gibi bakıyor profildekiKafa yapıcı bir şey boş ver sen haline şükret diye yazdım
Bir daha söylemem dersen karşındaki silecekse bile silmez. Ancak tehditvari konuşmazsan silerimBak alıntıladığım muhabbetleri sildim o yazdığını sil bir daha da söylemem
Sen bilirsin başka da bir şey demiyorum hadi işin rast gitsinBir daha söylemem dersen karşındaki silecekse bile silmez. Ancak tehditvari konuşmazsan silerim
Hasta mısın bro. Siler misin desen silerdim zaten. Böyle artis artis konuşursan karşındaki de gurur meselesi yapar silmezSen bilirsin başka da bir şey demiyorum hadi işin rast gitsin
Sıkıntı yok he hastayım kalsın orada başka da bir şey demiyorumHasta mısın bro. Siler misin desen silerdim zaten. Böyle artis artis konuşursan karşındaki de gurur meselesi yapar silmez
Profildeki kişi benim sevdiğim saydığım birisi o sebeple yazdığın hoş olmadı, siler misin desen çoktan silmiştimSıkıntı yok he hastayım kalsın orada başka da bir şey demiyorum
Sevdiğim saydığım birisi diyorsun sen boş konuşuyorsun sevdiğin Saydın birine o şekilde mi Bonzai içiyor falan yazıyorsunProfildeki kişi benim sevdiğim saydığım birisi o sebeple yazdığın hoş olmadı, siler misin desen çoktan silmiştim
39 yaşına girmişsin daha nasıl iletişim kurulur bilmiyorsun. Birine bir şeyi rica edersen yapar, artislik yaparsan da inat eder
Senin için diyorum. Profilindeki resim için. Bana '' şu yazdığın hoş olmadı o profildeki resim sevdiğim bir abim o yüzden yazdığını siler misin '' desen çoktan silmiştim diyorumSevdiğim saydığım birisi diyorsun sen boş konuşuyorsun sevdiğin Saydın birine o şekilde mi Bonzai içiyor falan yazıyorsun
neyse Kral muhabbeti keselim benimle muhatap daha olma sen silme öyle kalsın zaten yazmışsın daha silemezsin de zaten görürler hadi işin rast gitsin muhatap olmayalım bu da son yazılışım sana başka da yazmıyorum işin gücün rast gitsin muhabbeti keselimProfildeki kişi benim sevdiğim saydığım birisi o sebeple yazdığın hoş olmadı, siler misin desen çoktan silmiştim
39 yaşına girmişsin daha nasıl iletişim kurulur bilmiyorsun. Birine bir şeyi rica edersen yapar, artislik yaparsan da inat eder
Haklısın doğru söylüyorsun ben rica etmeyi bilmiyorum ters adamımSenin için diyorum. Profilindeki resim için. Bana '' şu yazdığın hoş olmadı o profildeki resim sevdiğim bir abim o yüzden yazdığını siler misin '' desen çoktan silmiştim diyorum
40 yaşına girmişsin çocuk değilsin şunu idrak edebilmelisin. Birisine bir şeyi rica edersen istediğini büyük ihtimalle zaten yapar ama böyle yüksek perdeden konuşup artislik yaparsan karşındaki de inat eder silmez
Hala artislik peşindesin. İçtiğin şey beynini çürütmüş. Sana şöyle açıklayayım o zaman. Birisine şunu bana getirir misin demekle, şunu bana getir lan demek aynı şeyler değil. Senin yaptığın ikincisineyse Kral muhabbeti keselim benimle muhatap daha olma sen silme öyle kalsın zaten yazmışsın daha silemezsin de zaten görürler hadi işin rast gitsin muhatap olmayalım bu da son yazılışım sana başka da yazmıyorum işin gücün rast gitsin muhabbeti keselim
Cigarayi bırakalı 20 sene oldu. Sigaradan beter iddia illetini 20 küsur yıldır oynuyorum bırakamıyorum.Herkese merhaba. Ortalama günde 1.5 paket sigara içiyordum. Sigarayı bırakalı 2-3 hafta oldu ve yaşadığım farklılıkları anlatmak istedim. Her şeyden önce sigaranın enerjimi ciddi manada sınırlandırdığını fark ettim. Çok daha iyi nefes alabiliyorum ve sigara içerken birçok kısa mesafe yere bile arabayla gidiyordum fakat artık yürümeye üşenmiyorum. Hareketliliğim arttı ve yaklaşık 2-3 kilo kadar da verebildim. Bütün bu olumlu durumlardan sonra en güzeli de sigara içmeyi hiç istemiyor olmam. Ayrıca en kolay yakalanılan kanser türü de açık ara akciğer kanseriymiş
Uzun lafın kısası sigara içenler aslında intihar ediyorlar. Sigarayı kökten yasaklamaya karşıyım ama ciddi önlemler alınması gerektiğini düşünüyorum
Benim yapım bu Kral muhabbet keselim muhatap olmayalım daha bu saatten sonra zaten o yazdığını görürler benimle muhattap olma işin gücün rast gitsin bol şansım olsun Allah'a emanet ol Dikkat et kendineHala artislik peşindesin. İçtiğin şey beynini çürütmüş. Sana şöyle açıklayayım o zaman. Birisine şunu bana getirir misin demekle, şunu bana getir lan demek aynı şeyler değil. Senin yaptığın ikincisi
Ben öğrenciyken param yok diye sarma tütün içerdim. Çok kötü gıcık yapıyordu. Sanki boğazında balgam varmış ta bir türlü atamıyormuşsun hissiBende bugün bırakıyorum mecburen alacak para yok 🤣🤣
Yürü git lan ordan artis adamın kafasını bozma. Senin gibi zibilyon tane var sokaktaBenim yapım bu Kral muhabbet keselim muhatap olmayalım daha bu saatten sonra zaten o yazdığını görürler benimle muhattap olma işin gücün rast gitsin bol şansım olsun Allah'a emanet ol Dikkat et kendine