- 63,548
- 32,651
- 113
Bak muhattap olma diyorum Hala muhatap oluyorsun bak kafam bozulsa ne olacak lan tenekeYürü git lan ordan artis adamın kafasını bozma. Senin gibi zibilyon tane var sokakta
Bak muhattap olma diyorum Hala muhatap oluyorsun bak kafam bozulsa ne olacak lan tenekeYürü git lan ordan artis adamın kafasını bozma. Senin gibi zibilyon tane var sokakta
Tehdit ediyorsun lan beni zibidi. Senin cürmün ne. Başlarım senden de dayından da. Bir de yazma diyorsun. Bende kabahat senin gibi keşe cevap yazıyorumBak muhattap olma diyorum Hala muhatap oluyorsun bak kafam bozulsa ne olacak lan teneke
Ne tehdit edeceğim lan seni konuştuğunuz kelimeleri seçerek yaz Yok Bonzai yok bilmem ne Hayırdır oğlumTehdit ediyorsun lan beni zibidi. Senin cürmün ne. Başlarım senden de dayından da. Bir de yazma diyorsun. Bende kabahat senin gibi keşe cevap yazıyorum
Hıyar ağası. Birisini tehdit edersen o kişi de alttan falan almaz. Anlayamadığın nokta buBak muhattap olma diyorum Hala muhatap oluyorsun bak kafam bozulsa ne olacak lan teneke
Neyse işin gücün rast gitsin Bak daha yazmaHıyar ağası. Birisini tehdit edersen o kişi de alttan falan almaz. Anlayamadığın nokta bu
Siktir lan piç. Biz ne dayılar gördükNeyse işin gücün rast gitsin Bak daha yazma
Seni çıktığın yere geri sokarım a**** koyduğumun p*** düzgün konuş Seni s****** bak haSiktir lan piç
Siktir lan piç. Biz ne dayılar gör muhatap olma diyorum Hala muhatap oluyor g** verene bak Seni var ya s****** çocuk ha
Ben kimseyi tehdit etmedim kaldır diyorum sana kaldırmıyorsun çocuksun belli Senin geçmişini s****** ben adam olsan o kadar şey yazdım sana direkt konum isterdin yoksa yiyorum seni adam değilsin çünkü çocuksunAmına kodumun salağı. Birini tehdit edersen o da sana dümdüz döşer. Beynini siktimin malı
Kibarca kaldır desen bu küfürleşmeler bile olmazdı. Sen direk tehdit ettin bak dayım görür sonrasına karışmam diye. Böyle artislik yaparsan ağzının payını verirler piç kurusu. Bana özgü birşey değilBen kimseyi tehdit etmedim kaldır diyorum sana kaldırmıyorsun çocuksun belli Senin geçmişini s****** ben adam olsan o kadar şey yazdım sana direkt konum isterdin yoksa yiyorum seni adam değilsin çünkü çocuksun
Forumda başkasına böyle artislik yapsan benim ettiğin küfürün 10 katını yersinBen kimseyi tehdit etmedim kaldır diyorum sana kaldırmıyorsun çocuksun belli Senin geçmişini s****** ben adam olsan o kadar şey yazdım sana direkt konum isterdin yoksa yiyorum seni adam değilsin çünkü çocuksun
Hıyarto kalvyeden artislik yapan sensinBana konum atsana seni gelm bir s**** adresinde gel demeye gelsene sen bir burada artistleniyorsun ya gel bir demeye gelsene sen
yügrekden katılıyorum sana hic vaydası yok zarardan başka sigaranınHerkese merhaba. Ortalama günde 1.5 paket sigara içiyordum. Sigarayı bırakalı 2-3 hafta oldu ve yaşadığım farklılıkları anlatmak istedim. Her şeyden önce sigaranın enerjimi ciddi manada sınırlandırdığını fark ettim. Çok daha iyi nefes alabiliyorum ve sigara içerken birçok kısa mesafe yere bile arabayla gidiyordum fakat artık yürümeye üşenmiyorum. Hareketliliğim arttı ve yaklaşık 2-3 kilo kadar da verebildim. Bütün bu olumlu durumlardan sonra en güzeli de sigara içmeyi hiç istemiyor olmam. Ayrıca en kolay yakalanılan kanser türü de açık ara akciğer kanseriymiş
Uzun lafın kısası sigara içenler aslında intihar ediyorlar. Sigarayı kökten yasaklamaya karşıyım ama ciddi önlemler alınması gerektiğini düşünüyorum