Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Sigara Büyük Lanet

blackzero

Bugün Uşak Olursun Yarın Kral Olursun
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,653
3,277
113
Bak muhattap olma diyorum Hala muhatap oluyorsun bak kafam bozulsa ne olacak lan teneke
Tehdit ediyorsun lan beni zibidi. Senin cürmün ne. Başlarım senden de dayından da. Bir de yazma diyorsun. Bende kabahat senin gibi keşe cevap yazıyorum

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
63,548
32,651
113
Tehdit ediyorsun lan beni zibidi. Senin cürmün ne. Başlarım senden de dayından da. Bir de yazma diyorsun. Bende kabahat senin gibi keşe cevap yazıyorum
Ne tehdit edeceğim lan seni konuştuğunuz kelimeleri seçerek yaz Yok Bonzai yok bilmem ne Hayırdır oğlum

blackzero

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,653
3,277
113
Amına kodumun salağı. Birini tehdit edersen o da sana dümdüz döşer. Beynini siktimin malı

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
63,548
32,651
113
Amına kodumun salağı. Birini tehdit edersen o da sana dümdüz döşer. Beynini siktimin malı
Ben kimseyi tehdit etmedim kaldır diyorum sana kaldırmıyorsun çocuksun belli Senin geçmişini s****** ben adam olsan o kadar şey yazdım sana direkt konum isterdin yoksa yiyorum seni adam değilsin çünkü çocuksun

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
63,548
32,651
113
Senin gibi Bebe ile niye muhatap oluyorsan ben

blackzero

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,653
3,277
113
Ben kimseyi tehdit etmedim kaldır diyorum sana kaldırmıyorsun çocuksun belli Senin geçmişini s****** ben adam olsan o kadar şey yazdım sana direkt konum isterdin yoksa yiyorum seni adam değilsin çünkü çocuksun
Kibarca kaldır desen bu küfürleşmeler bile olmazdı. Sen direk tehdit ettin bak dayım görür sonrasına karışmam diye. Böyle artislik yaparsan ağzının payını verirler piç kurusu. Bana özgü birşey değil

blackzero

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,653
3,277
113
Forumda başkasına böyle artislik yapsan benim ettiğin küfürün 10 katını yersin

ATLANTIK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,286
1,413
113
Herkese merhaba. Ortalama günde 1.5 paket sigara içiyordum. Sigarayı bırakalı 2-3 hafta oldu ve yaşadığım farklılıkları anlatmak istedim. Her şeyden önce sigaranın enerjimi ciddi manada sınırlandırdığını fark ettim. Çok daha iyi nefes alabiliyorum ve sigara içerken birçok kısa mesafe yere bile arabayla gidiyordum fakat artık yürümeye üşenmiyorum. Hareketliliğim arttı ve yaklaşık 2-3 kilo kadar da verebildim. Bütün bu olumlu durumlardan sonra en güzeli de sigara içmeyi hiç istemiyor olmam. Ayrıca en kolay yakalanılan kanser türü de açık ara akciğer kanseriymiş

Uzun lafın kısası sigara içenler aslında intihar ediyorlar. Sigarayı kökten yasaklamaya karşıyım ama ciddi önlemler alınması gerektiğini düşünüyorum
yügrekden katılıyorum sana hic vaydası yok zarardan başka sigaranın

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
63,548
32,651
113
Muhatap olma diyorum hala beni zorluyor gel sen bir Özele gelsene

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
63,548
32,651
113
Ulan var ya sabah sabah Bebe ile uğraşıyorum Şuraya bak ya tam bir bebe bu ya emzik verin şuna ya o kadar şey yazdım hala dm'den delikanlı olsan atardın o numarayı sana direkt konum atayım

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
63,548
32,651
113
Daha da bir şey yazmıyorum sana bebek olduğun belli numara atarsan yazarım numaranı atmazsan sana bir şey yazmıyorum da