Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Sigara Büyük Lanet

turker03

Bozkurt-Vatan
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,898
2,843
113
Yoğurt ve süt ürünleri tüketecek sigara kullanan insan , sigara ile alkol insanı kesin ve net öldürür sigara tek başına kendine baktığın sürece pek etki etmez zaten biliyoruz sonumuz bundan olacak
Dediğin gibi yoğurttan olabilir ha sürekli koyun yoğurdu yer bide o valla tertemiz çıkmış cigerleri

Pokercimusti

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,480
2,167
113
Herkese merhaba. Ortalama günde 1.5 paket sigara içiyordum. Sigarayı bırakalı 2-3 hafta oldu ve yaşadığım farklılıkları anlatmak istedim. Her şeyden önce sigaranın enerjimi ciddi manada sınırlandırdığını fark ettim. Çok daha iyi nefes alabiliyorum ve sigara içerken birçok kısa mesafe yere bile arabayla giderken artık yürümeye üşenmiyorum. Hareketliliğim arttı ve yaklaşık 2-3 kilo kadar da verebildim. Bütün bu olumlu durumlardan sonra en güzeli de sigara içmeyi hiç istemiyor olmam. Ayrıca en kolay yakalanılan kanser türü de açık ara akciğer kanseriymiş

Uzun lafın kısası sigara içenler aslında intihar ediyorlar. Sigarayı kökten yasaklamaya karşıyım ama ciddi önlemler alınması gerektiğini düşünüyorum
Oldu olası hiç içmem gerekte duymam keşke ailemde içmese

TestoHaylan06

Kaderimize yenilmiş bahtımıza gücenmişiz olay bu.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,914
14,954
113
sigaranın ölümcül olduğu bilimsel deneylerle kesinleşmiş ve ispatlanmıştır ancak türkler ve bizim gibi 2. hatta 3. sınıf ülkelerde insanlar okumadığı veya kafasının dikine gideni kabul görüp yaptıgı icin kimse sigaranın akciğere uzun vadede zarar verdiğini önemsemiyor hiçbirimiz oturup vucudumuzu ıncelemıyoruz veya okulda öğrenmıyoruz ülkenin eğitim seviyesi çok düşük seviyede olduğu için de gözümüzle görmediğimiz hiçbir şeye inanmıyoruz ha bazıları tanrıya inanıyor ama bu ailevi ve sosyolojik bir durum olduğu için kültürümüzde her daim vardı ve olmaya devam edecek yurtdışında kimse dine inandırılmak için zorlanmıyor yeryüzünde kanıtlanmış tek gerçek bilimdir bunu türkler olarak kabullenemedigimiz icinde ülkenin eğitim seviyesinin ne kadar vahim durumda oldugunu goremıyoruz kısaca özetlersek herkes kendini akıllı bilmiş zannedıyor ama bısey bildikleri yok
Psikolojimi bozdunuz gidip bir sigara içiyim bari

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,200
24,265
113
Konu iyi gelmedi sigarayı artırdım.
Türkler olarak neden bu kadar cahiliz anlamış değilim herkes ayrı bir kafada kimsenin ortak olarak kabul gördüğü bir şey yok saçma sapan hayat yaşıyoruz avrupadan belki 20 30 sene gerideyizdir adamların taharet muslugu yok ama pis gezmıyorlar bizde taharet muslugu var adam sokakta altına sıcıyor ben anlamıyorum bazen

Pokercimusti

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,480
2,167
113
sigaranın ölümcül olduğu bilimsel deneylerle kesinleşmiş ve ispatlanmıştır ancak türkler ve bizim gibi 2. hatta 3. sınıf ülkelerde insanlar okumadığı veya kafasının dikine gideni kabul görüp yaptıgı icin kimse sigaranın akciğere uzun vadede zarar verdiğini önemsemiyor hiçbirimiz oturup vucudumuzu ıncelemıyoruz veya okulda öğrenmıyoruz ülkenin eğitim seviyesi çok düşük seviyede olduğu için de gözümüzle görmediğimiz hiçbir şeye inanmıyoruz ha bazıları tanrıya inanıyor ama bu ailevi ve sosyolojik bir durum olduğu için kültürümüzde her daim vardı ve olmaya devam edecek yurtdışında kimse dine inandırılmak için zorlanmıyor yeryüzünde kanıtlanmış tek gerçek bilimdir bunu türkler olarak kabullenemedigimiz icinde ülkenin eğitim seviyesinin ne kadar vahim durumda oldugunu goremıyoruz kısaca özetlersek herkes kendini akıllı bilmiş zannedıyor ama bısey bildikleri yok

ÖRNEK: Adamın birini mikrofona tutuyorlar sıgara zararlı mı dıyorlar adam vucudu hakkında bilgi sahibi olmadıgı icin, zararlı değil zararlı olsa allah yetiştirtir mi tütün diyor bu durum benım söylediklerimi en basit şekilde kanıtlıyor maalesef ki ülkenin durumu kötü bir an önce insanlar bilimsel araştırmaları ciddiye almalı tek gerçek dedigim gibi bilimdir
Sigara harici bizim Türk toplumu margarin ve ekmeğe bayılır sadece sigara demekle olmaz

blackzero

Bugün Uşak Olursun Yarın Kral Olursun
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,671
3,286
113
Bütün dinler ve ideolojiler taze beyinlere enjekte edilir. Birey belli bir yaşa geldikten sonra da genellikle sanki kendi fikirleriymiş gibi bu düşünceleri sahiplenir. Yunan veya Ermeni olsak muhtemelen Türk düşmanı olacaktık. Burada haklılık haksızlık önemli değil. Gerçek şu ki insanların büyük çoğunluğu kurmalı oyuncak robot gibidir ve tabi ki bunun farkında değillerdir. Farkında olsalar o fanusun içinden çıkarlar zaten

TestoHaylan06

Kaderimize yenilmiş bahtımıza gücenmişiz olay bu.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,914
14,954
113
Türkler olarak neden bu kadar cahiliz anlamış değilim herkes ayrı bir kafada kimsenin ortak olarak kabul gördüğü bir şey yok saçma sapan hayat yaşıyoruz avrupadan belki 20 30 sene gerideyizdir adamların taharet muslugu yok ama pis gezmıyorlar bizde taharet muslugu var adam sokakta altına sıcıyor ben anlamıyorum bazen
Benim gibiler yüzünden

Mehmet1280

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,378
2,156
113
siteler sağolsun artık forum pskiyatri ve sağlık forumuna döndü :)

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,200
24,265
113
Bütün dinler ve ideolojiler taze beyinlere enjekte edilir. Birey belli bir yaşa geldikten sonra da genellikle sanki kendi fikirleriymiş gibi bu düşünceleri sahiplenir. Yunan veya Ermeni olsak muhtemelen Türk düşmanı olacaktık. Burada haklılık haksızlık önemli değil. Gerçek şu ki insanların büyük çoğunluğu kurmalı oyuncak robot gibidir ve tabi ki bunun farkında değillerdir. Farkında olsalar o fanusun içinden çıkarlar zaten
yaw bunu anlatamıyon adama adam anlamıyor cunku ailesinde ne gorduyse o da ailesine cevresıne onu uyguluyor kafası calısıp dusunen adamda ben napıyorum diyor yunan olup türkleri sevende var türk olup yunan sevende bu mıllıyetcılıkten degilde biraz daha kafa yapısından kaynaklı çok kalın kafalıyız hep en iyisini biz biliyoruz gibi düşünüyoruz biri bişey dese yürü lan kolpacı dıyoruz halbuki adamın bir bildigi var ki sana anlatacak dinlemeye bile tahammulumuz kalmamış millet olarak bitmişiz