- 4,230
- 2,742
- 113
Geldim beyler yeni uyandım 1 kişi kaldı iban atmayan
Apo dayı afyonum patlamadı kalkar kalkmaz gönderim yapuyomHadi yeğen nerde paramız
İbanım var sende 5 milyon gönderApo dayı afyonum patlamadı kalkar kalkmaz gönderim yapuyom
Hangi çekiliş reisne şanslı arkadaş bu , diğer çekilişinden de 1000 tl kazanmış![]()
Gelmedi benim param@dextermorgan çekilişleri gönderdim reisim
Sen ne çok boş yapıyorsun öyle adam uyumadan kac kere yazdı etiket attı sana bekliceksin adamın yazmasınıAkşam oldu sanki
Unutursam hatirlat bu Drogba ya bir daha ödül yok@dextermorgan çekilişleri gönderdim reisim
Tamamdır reisim hatırlatırım sıkıntı yokUnutursam hatirlat bu Drogba ya bir daha ödül yok
Gönderdin mi ödülünü? Gönder şunun ödülünü yazmasinTamamdır reisim hatırlatırım sıkıntı yok
Hepsini gönderdim reisim ödülleriGönderdin mi ödülünü? Gönder şunun ödülünü yazmasin
Tamam dostum eline sağlıkHepsini gönderdim reisim ödülleri
Rica ederim kesene bereket yazdım ben kenara takma kafanaTamam dostum eline sağlık
Allah aşkına atma bida ne boş yaptın ya showa gerek yok 😄Unutursam hatirlat bu Drogba ya bir daha ödül yok
Çekiliş çıktıysa beklemeyi öğreneceksin bilader show yaptığı felan yok ben 6tı ya kadar bekledim seniAllah aşkına atma bida ne boş yaptın ya showa gerek yok 😄
Öğlen 12 yazmışsın. Bende düzgünce sordum adama dimi arkadaşın mı uyuyo mu diye. Ters bir şey mi yazmışım nedir bu çıkış boş mos kelimeleri hayırdır?Çekiliş çıktıysa beklemeyi öğreneceksin bilader show yaptığı felan yok ben 6tı ya kadar bekledim seni
Öğlen 12 yazdım evet ben 3 buçukta aldım ödülü bekleyeyim dedim belki uyanıktırlar 6 oldu benim geç uyanmam normal iyi forumlar sanaÖğlen 12 yazmışsın. Bende düzgünce sordum adama dimi arkadaşın mı uyuyo mu diye. Ters bir şey mi yazmışım nedir bu çıkış boş mos kelimeleri hayırdır?
Bende adama düzgünce sordum zaten param nerede demedim. Arkadaşın mı uyuyor mu dedim cevap vermeye tenezzül etmedi. Kim boş kim dolu ortada.Öğlen 12 yazdım evet ben 3 buçukta aldım ödülü bekleyeyim dedim belki uyanıktırlar 6 oldu benim geç uyanmam normal iyi forumlar sana