- 42,016
- 42,775
- 113
Sen gece rüyanda poğaca görürken biz bookerın ensesine saplak atmakla meşgulduk kusura bakma atam
Sen gece rüyanda poğaca görürken biz bookerın ensesine saplak atmakla meşgulduk kusura bakma atam
Sen uyuyırdun senin iban dite kendi ibanımı verdim seyhana helal etSen gece rüyanda poğaca görürken biz bookerın ensesine saplak atmakla meşgulduk kusura bakma atam
Dostum sonlarda yoktun diye daha çok takip ettiğini düşündüklerimi seçtim fazladan da arti 1 ekledim farkettiysen iyi günlerİlk maçı getirip booker 1 ribdeyken uyumuşum ben burdayken 3-4 kişi vardı zombi olmayıp uyuyakaldığım içn özür dilerim
@dextermorgan @NoEscapE
Ben sonlarda yoksam onlarda başinda yoktu iyi günlerDostum sonlarda yoktun diye daha çok takip ettiğini düşündüklerimi seçtim fazladan da arti 1 ekledim farkettiysen iyi günler
Tamam takip etmezsin bundan sonra olur biter çok basit çözümBen sonlarda yoksam onlarda başinda yoktu iyi günler
Teşekkürler iyi çalışmalarTamam takip etmezsin bundan sonra olur biter çok basit çözüm
Tüh yaridan sonra gitmişiz
Arkadaşlar uyuya kalmışım şimdi uyandım gördüm konuya tekrar bakıp hızlıca yazicam buraya o kişiler bana DM den ulaşsın
Pusulada direk arkadaşa para gönder yok mu hiç uğraşmadan havale ile en kolay yolArkadaşlar uyuya kalmışım şimdi uyandım gördüm konuya tekrar bakıp hızlıca yazicam buraya o kişiler bana DM den ulaşsın
Uyursan ölürsünTüh yaridan sonra gitmişiz![]()
ne şanslı arkadaş bu , diğer çekilişinden de 1000 tl kazanmışDost @RuLing çekiliş dağıtımını hala yapmadı. Uyuyo mu napiyo arkadaşın mı?
Kazancin daim olsun tekrardanArkadaşlar uyuya kalmışım şimdi uyandım gördüm konuya tekrar bakıp hızlıca yazicam buraya o kişiler bana DM den ulaşsın
Kimne şanslı arkadaş bu , diğer çekilişinden de 1000 tl kazanmış![]()
Ruling işte
Doğrudur da bize gelen giden yok halaRuling işte
Akşam oldu sankiKimse yazmadı uyuyorum öğlen 12 de burdayım özelden atarsınız ibanları
Gönderiyorum geç uyudukAkşam oldu sanki
Hadi yeğen nerde paramızGönderiyorum geç uyuduk