- 740
- 2,426
- 93
Kesene bereket kral helal olsun
Dost sen sectigim kişileri DM sohbetine alır mısınFark ettik gece yoksa burda olurdu dedik Tebrikler tekrar
İlk defa eşine dostuna değil de gerçekten rolünü takıp eden kişilere ulaşan birini gördüm kesene bereket bol şans reis
Hak neyse onu yapmaya çalışıyorum dostumİlk defa eşine dostuna değil de gerçekten rolünü takıp eden kişilere ulaşan birini gördüm kesene bereket bol şans reis
Heryerdesin maşallah Metin bey@Valenciennes al dostum adam forumda etkınlık acan bırısı
@Hakan170 @Valenciennes ikisinden birisini secicektim kıyamadım ikisininde alalım arkadaşlar
Bu 6 arkadaşa ödül vericem Seyhan DM ye alicak hepimizi
Dağıtımı sen yapabilir misin dostumFark ettik gece yoksa burda olurdu dedik Tebrikler tekrar
Yaparım sorun değilDağıtımı sen yapabilir misin dostum
Allah gonlune gore versin kral belkide bu 6 arkadastan birinin şansı donecek bu vesileyle.Bu 6 arkadaşa ödül vericem Seyhan DM ye alicak hepimizi
@dextermorgan bu arkadasıda ekle kontejan varsa mazlum bırıAllah gonlune gore versin kral belkide bu 6 arkadastan birinin şansı donecek bu vesileyle.
Teşekkür ederim@Hakan170 @Valenciennes ikisinden birisini secicektim kıyamadım ikisininde alalım arkadaşlar
Takip edemedimmi gece keske etseydim bende uyuyordum. Olsun kaznmis adam okadar kisiye vesile oldu valla@dextermorgan bu arkadasıda ekle kontejan varsa mazlum bırı
Teşekkürler dostSeçtiğim kişiler Seyhan a DM den yazsın o gönderimi yapicak
Kral bi 400 var demiştin dm'ni bekliyorum
Şurda beni değilde hakanı seçseydin bugün infazı verilecekti neyseki ikimizide seçmişsin dost ucuz kurtuldu@Hakan170 @Valenciennes ikisinden birisini secicektim kıyamadım ikisininde alalım arkadaşlar