Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı NoEscapE / Gece Kombini

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1.00

RuLing

Dostu çok olanın postu çabuk eskir.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,230
2,742
113
Geldim beyler yeni uyandım 1 kişi kaldı iban atmayan

drogba6

G A L A T A S A R A Y
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
35,492
19,079
113
Muhatap olmak istemiyorsan vekiline açtır bidaha konuları. Ben birine attım ondan alırsınız deme. Beni bilen bilir tanıyan tanır. Gelip burada 3 5 dağıttın diye havalara girmeye gerek yok

drogba6

G A L A T A S A R A Y
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
35,492
19,079
113
Çekiliş çıktıysa beklemeyi öğreneceksin bilader show yaptığı felan yok ben 6tı ya kadar bekledim seni
Öğlen 12 yazmışsın. Bende düzgünce sordum adama dimi arkadaşın mı uyuyo mu diye. Ters bir şey mi yazmışım nedir bu çıkış boş mos kelimeleri hayırdır?

RuLing

Dostu çok olanın postu çabuk eskir.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,230
2,742
113
Öğlen 12 yazmışsın. Bende düzgünce sordum adama dimi arkadaşın mı uyuyo mu diye. Ters bir şey mi yazmışım nedir bu çıkış boş mos kelimeleri hayırdır?
Öğlen 12 yazdım evet ben 3 buçukta aldım ödülü bekleyeyim dedim belki uyanıktırlar 6 oldu benim geç uyanmam normal iyi forumlar sana

drogba6

G A L A T A S A R A Y
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
35,492
19,079
113
Öğlen 12 yazdım evet ben 3 buçukta aldım ödülü bekleyeyim dedim belki uyanıktırlar 6 oldu benim geç uyanmam normal iyi forumlar sana
Bende adama düzgünce sordum zaten param nerede demedim. Arkadaşın mı uyuyor mu dedim cevap vermeye tenezzül etmedi. Kim boş kim dolu ortada.