- 1,966
- 1,589
- 113
Benimde sigaram yok diye 500 kişi yazar şimdi hayırlı olsun dkdmdSigaran harbi yoksa dm at ad soyad iban yaz 300 atayım
Benimde sigaram yok diye 500 kişi yazar şimdi hayırlı olsun dkdmdSigaran harbi yoksa dm at ad soyad iban yaz 300 atayım
Kardrş 17 k ya kalbin skışıyo 10 milyonla ugtasıyon sen o parayı denk getirisen sevincten kalp krizi geçirirsin çrkemeden ölürsün zaten sen bırak bu işleri işine gücüne bak kralSole 10 milyon kazansam birakcam kumarı harbiden
Raporlar geçerim kimseyle uğraşamam zaten işsizimBenimde sigaram yok diye 500 kişi yazar şimdi hayırlı olsun dkdmd
@Metings1905 gordunmu ben dedim bu adam seni silmişSigaran harbi yoksa dm at ad soyad iban yaz 300 atayım
İkinizide sildim Max vurduğun gün bir şans parası atsaydin şimdi 2 katı alirdin bak@Metings1905 gordunmu ben dedim bu adam seni silmiş
İşleminizi kontrol ediyorumTOKİ kurası da çikmadi. Cimere mesaj atıcam şimdi 5000tl mi hemen yatirin diye
Bende aynı 12k kaybettim dün hala moral bozukDün kendimi kaybettim 17k para kaybettim slota kafayı yicem moralim bozuk keyfim yok işe geldim sbh calisma istediği yok o parayı almak istiyom geri ama param yok banka vermiyor kredi hic bişe bittim abi bu nasıl bi duygu yaşayan vardır aranızda illaki yaa sinir krizi geçircem şey gbi hissediyorum sevgilimden ayrılmış gbi kötü hissediyorum kendimi damarlarım sıkışıyor sanki kalbime bi ağrı gidiyo ara ara dünden beri
La bayram abi bizi tanımamışin o gun metin sana i.neligine oyle deei banada caktrma sakin dedim 15 yildir kumar oynarim 1 defa maks almadim. Aldiysam eger o gun majs ka.pe oglu ka.peyim neyse sen mutlu ol yeter kralİkinizide sildim Max vurduğun gün bir şans parası atsaydin şimdi 2 katı alirdin bak
Ben pro içiyorum euro olarak atabilir misin bana 😃Sigaran harbi yoksa dm at ad soyad iban yaz 300 atayım
Maks vurunca kimsenin sesi çıkmaz 😃İkinizide sildim Max vurduğun gün bir şans parası atsaydin şimdi 2 katı alirdin bak
Tabi efendim ne demekBen pro içiyorum euro olarak atabilir misin bana 😃
Ben bilmemMaks vurunca kimsenin sesi çıkmaz 😃
Zamanında o paraya çeyrek alabiliyordum. (2- 3 ay önce) Belirtilen tutarin, güncel altın fiyatlamasina göre hesaplanip ekteki iban adresime gönderim sağlamaniz rica olunur.İşleminizi kontrol ediyorum
Salzburg üstten 48 k lugano 2 golden 55 gitti onlar yerine Arsenal 2 gol desem şuan 103 k para vardı cebimdebak ben banyo yaparken farkeftim 2 tane don kalmış
yine gitrim bu gece düdükkendim sıfırlandım rahatladim
hayat donsuz da güzel müdür
kafana takma Foka giriyorsun ha. Kendini sokma. Tramvay geçirtirsin ...😂😂😂
Ah be Cihat abim bende dün 4 k kaybettim jojonun özelini manita da terk etti valla senin yaşadığın duyguların aynısıni yaşıyorum dünden beri uyumadım psikolojik olarak kötüyüm ülkeyi terk etmek istiyorumDün kendimi kaybettim 17k para kaybettim slota kafayı yicem moralim bozuk keyfim yok işe geldim sbh calisma istediği yok o parayı almak istiyom geri ama param yok banka vermiyor kredi hic bişe bittim abi bu nasıl bi duygu yaşayan vardır aranızda illaki yaa sinir krizi geçircem şey gbi hissediyorum sevgilimden ayrılmış gbi kötü hissediyorum kendimi damarlarım sıkışıyor sanki kalbime bi ağrı gidiyo ara ara dünden beri
Nasipten ötesi yok dostumSalzburg üstten 48 k lugano 2 golden 55 gitti onlar yerine Arsenal 2 gol desem şuan 103 k para vardı cebimde