Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Moralim Çok Bozuk 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cqulec

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,615
2,815
113
TOKİ kurası da çikmadi. Cimere mesaj atıcam şimdi 5000tl mi hemen yatirin diye

gokhan1975

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,868
812
113
Dün kendimi kaybettim 17k para kaybettim slota kafayı yicem moralim bozuk keyfim yok işe geldim sbh calisma istediği yok o parayı almak istiyom geri ama param yok banka vermiyor kredi hic bişe bittim abi bu nasıl bi duygu yaşayan vardır aranızda illaki yaa sinir krizi geçircem şey gbi hissediyorum sevgilimden ayrılmış gbi kötü hissediyorum kendimi damarlarım sıkışıyor sanki kalbime bi ağrı gidiyo ara ara dünden beri
Bende aynı 12k kaybettim dün hala moral bozuk

jakadal5252

Ah ulan rıza
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,999
6,613
113
İkinizide sildim Max vurduğun gün bir şans parası atsaydin şimdi 2 katı alirdin bak
La bayram abi bizi tanımamışin o gun metin sana i.neligine oyle deei banada caktrma sakin dedim 15 yildir kumar oynarim 1 defa maks almadim. Aldiysam eger o gun majs ka.pe oglu ka.peyim neyse sen mutlu ol yeter kral

serum

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,165
544
113
bak ben banyo yaparken farkeftim 2 tane don kalmış

yine gitrim bu gece düdükkendim sıfırlandım rahatladim
hayat donsuz da güzel müdür

kafana takma Foka giriyorsun ha. Kendini sokma. Tramvay geçirtirsin ...😂😂😂

tusubana33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,739
2,576
113
bak ben banyo yaparken farkeftim 2 tane don kalmış

yine gitrim bu gece düdükkendim sıfırlandım rahatladim
hayat donsuz da güzel müdür

kafana takma Foka giriyorsun ha. Kendini sokma. Tramvay geçirtirsin ...😂😂😂
Salzburg üstten 48 k lugano 2 golden 55 gitti onlar yerine Arsenal 2 gol desem şuan 103 k para vardı cebimde

Mkrc53

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,790
11,658
113
Adama verdiğiniz örneklere bakın aq şaka mısınız yok kredi çek yok telefon al evkurdan sat
17k kaybettiysen bizene aq oynama daha bırak 17k zararla 100k zararın olunca görürüm seni

Osman1331

Saygılarımla...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,890
968
113
Dün kendimi kaybettim 17k para kaybettim slota kafayı yicem moralim bozuk keyfim yok işe geldim sbh calisma istediği yok o parayı almak istiyom geri ama param yok banka vermiyor kredi hic bişe bittim abi bu nasıl bi duygu yaşayan vardır aranızda illaki yaa sinir krizi geçircem şey gbi hissediyorum sevgilimden ayrılmış gbi kötü hissediyorum kendimi damarlarım sıkışıyor sanki kalbime bi ağrı gidiyo ara ara dünden beri
Ah be Cihat abim bende dün 4 k kaybettim jojonun özelini manita da terk etti valla senin yaşadığın duyguların aynısıni yaşıyorum dünden beri uyumadım psikolojik olarak kötüyüm ülkeyi terk etmek istiyorum

Serenity

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
377
80
28
Bu işin %90 ı kayıp zaten dostum. Bilinçli oynamak lazim 17k ile kurtuldugunu şükret :) banka kredi felan vermiş olsaydi aninda oda gidebilirdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...