Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Moralim Çok Bozuk 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Cihat5234

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,573
1,613
113
Olaya bide o açıdan bakican kral borç yok en azından kredi çekip kaybetmiş olsan sahada beterdi umarım toplarsin
Ayn vardı borc 160 k ödedim 7 gun oldu biteli 5 ayımı aldi ödemek o da kumar borcu kumar icin kredi almiyom vermiyor stn sicil buçuk bnkada

Badanacı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,085
5,175
113
Mecbur gidecen bnkaya borcum yok allahdan dost kumar borcum yok kendim param giti
Borcun yoksa senden iyisi yok bidaha maaşını verme dost böyle böyle insan bağımlı oluyor işte 17k büyük bi rakam değil bir asgari ücret bile değil bu ay sonuna kadar zorluk çekersin bidaha da girismezsin herseyin hayırlısı yoksa bakmışsın 17k 170k olmuş gidiyor anlamazsin

Cihat5234

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,573
1,613
113
Borcun yoksa senden iyisi yok bidaha maaşını verme dost böyle böyle insan bağımlı oluyor işte 17k büyük bi rakam değil bir asgari ücret bile değil bu ay sonuna kadar zorluk çekersin bidaha da girismezsin herseyin hayırlısı yoksa bakmışsın 17k 170k olmuş gidiyor anlamazsin
Öle ay sonu nsl edicem bilmiyorum

johnwicx

Paladin
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
398
150
43
Mecbur gidecen bnkaya borcum yok allahdan dost kumar borcum yok kendim param giti
Kendi param gidince hırs yaptım deyip o parayı geri alırım diyorsun kesinlikle ama KESİNLİKLE olmuyor aga. Bırak giden o para olsun. Yoksa borca batarsan o zaman anlarsın neyin ne olduğunu. Takma kafana elbet geçer o paranın acısını. Ama sakın ola borca batma...

Badanacı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,085
5,175
113
Öle ay sonu nsl edicem bilmiyorum
Bu ay yine diger aylara göre 2 3 gun kısa o bir avantaj onun disinda bana hicbirsey vermiyor ama şansın varsa eger günlük mat jojo dan kodla çekim yapmaya çalış zor ama.belki günü kurtarırsın

Cihat5234

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,573
1,613
113
Geçen hafta kareasbet e 5k attim haftalık kayıp eklemis yuzde 5 250 tl gatese bastım 200tl 8tl ödedi 15 fs de bu kdr mi ac olur siteler ya şaka gbiler

Cihat5234

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,573
1,613
113
Kendi param gidince hırs yaptım deyip o parayı geri alırım diyorsun kesinlikle ama KESİNLİKLE olmuyor aga. Bırak giden o para olsun. Yoksa borca batarsan o zaman anlarsın neyin ne olduğunu. Takma kafana elbet geçer o paranın acısını. Ama sakın ola borca batma...
Tm

yasssuoooo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,595
647
113
Dün kendimi kaybettim 17k para kaybettim slota kafayı yicem moralim bozuk keyfim yok işe geldim sbh calisma istediği yok o parayı almak istiyom geri ama param yok banka vermiyor kredi hic bişe bittim abi bu nasıl bi duygu yaşayan vardır aranızda illaki yaa sinir krizi geçircem şey gbi hissediyorum sevgilimden ayrılmış gbi kötü hissediyorum kendimi damarlarım sıkışıyor sanki kalbime bi ağrı gidiyo ara ara dünden beri
knk slota bari atmayin su paralari gidin aviatore bile atsaniz (en b4ktan oyun) yine de bi odeme sansi var slotta 2 yildir kayiptan baska bisi yok

nazmi11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,459
2,378
113
Dün kendimi kaybettim 17k para kaybettim slota kafayı yicem moralim bozuk keyfim yok işe geldim sbh calisma istediği yok o parayı almak istiyom geri ama param yok banka vermiyor kredi hic bişe bittim abi bu nasıl bi duygu yaşayan vardır aranızda illaki yaa sinir krizi geçircem şey gbi hissediyorum sevgilimden ayrılmış gbi kötü hissediyorum kendimi damarlarım sıkışıyor sanki kalbime bi ağrı gidiyo ara ara dünden beri
Yav hicbirsey yapma 17k nedir 10-15 günde kodlarla toplarsın o kadar çok parayı
17k için bu raddede canım sikilmasinangerek yok 170k olsa neyse

Cihat5234

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,573
1,613
113
Şans bonusu istedik virusbeten 7k kayıp var hata 10k orada geçen hafta abi 20fs eklemis gatesde 2tlden şaka gbi

roadtrain

Elbet bir gün..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
606
379
63
Kafanı takma bro millet milyonlar batırıyor 17 k batırmışsın çok mu? Kendinden kısacaksın artık bu ay her şeyin bi bedeli var sonuçta ama kafaya takma çünkü olmuş ve bitmiş bişey düşünme dostum saçın dökülür. Bende stake aylık bonusunu kaybettim akşam 20 k gelmesiyle batması bir oldu bu aralar sıkıntılı slotlar filan uzak durmak lazım

nazmi11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,459
2,378
113
Hatta sana şöyle soyleyeyyim geçen ay maaşı komple yedik sonra kodlarla falan maaşım iki katı geri aldım
Bazen olur çok üzerinde durmamak lazım
Sağlıklı dusun
17k para cidden şuan için büyük lara değil toplanır hemen
Hele borç falanda değilmiş uzeirnde durmaya veya milletin dediğini gibi abuk sabuk işler yapmaya gerek yok yapma sabırla bekle

Cihat5234

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,573
1,613
113
Hatta sana şöyle soyleyeyyim geçen ay maaşı komple yedik sonra kodlarla falan maaşım iki katı geri aldım
Bazen olur çok üzerinde durmamak lazım
Sağlıklı dusun
17k para cidden şuan için büyük lara değil toplanır hemen
Hele borç falanda değilmiş uzeirnde durmaya veya milletin dediğini gibi abuk sabuk işler yapmaya gerek yok yapma sabırla bekle
Ayn ole borc deil maasdan kalan borç vardı bu ay başı biti 160 k

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...