Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Moralim Çok Bozuk 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Holi44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,038
4,871
113
Dün kendimi kaybettim 17k para kaybettim slota kafayı yicem moralim bozuk keyfim yok işe geldim sbh calisma istediği yok o parayı almak istiyom geri ama param yok banka vermiyor kredi hic bişe bittim abi bu nasıl bi duygu yaşayan vardır aranızda illaki yaa sinir krizi geçircem şey gbi hissediyorum sevgilimden ayrılmış gbi kötü hissediyorum kendimi damarlarım sıkışıyor sanki kalbime bi ağrı gidiyo ara ara dünden beri
Çek bi video reis sedat pekere ne dert ediyorsun 2 milyon en az

Azadi6321

2+2=1
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,075
4,993
113
Dün kendimi kaybettim 17k para kaybettim slota kafayı yicem moralim bozuk keyfim yok işe geldim sbh calisma istediği yok o parayı almak istiyom geri ama param yok banka vermiyor kredi hic bişe bittim abi bu nasıl bi duygu yaşayan vardır aranızda illaki yaa sinir krizi geçircem şey gbi hissediyorum sevgilimden ayrılmış gbi kötü hissediyorum kendimi damarlarım sıkışıyor sanki kalbime bi ağrı gidiyo ara ara dünden beri
Bende akşam kaybettigimde yüklü bir miktar aynen öyle oluyorum kendi kendine diyorum 1 aylık parayı bitirmissin sonra tekrar gel çalış yane sanki bedava çalışıyormussun gibi oluyor çok kötü bir duygu seni iyi anlıyorum

Cihat5234

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,576
1,613
113
Bende akşam kaybettigimde yüklü bir miktar aynen öyle oluyorum kendi kendine diyorum 1 aylık parayı bitirmissin sonra tekrar gel çalış yane sanki bedava çalışıyormussun gibi oluyor çok kötü bir duygu seni iyi anlıyorum
Ayn

Cihat5234

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,576
1,613
113
17 k lik olduk dün hala sinirliyim işteyim delirdim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...