- 45,766
- 34,549
- 113
Tamam saatı kurdum328k tazminat da aldım ama 3 aya böldüler bu ayın 27 sinde 109k yatacak inşallah
Tamam saatı kurdum328k tazminat da aldım ama 3 aya böldüler bu ayın 27 sinde 109k yatacak inşallah
Neyse bayram abiden bişey cikmaz bosa bekleme. Bende bekledim ikimizi dmye alsin iban salin yazsin ama para kirmizi cizgisi bayram abininTamam saatı kurdum
Allah bereket verısn herzaman kazansın @Redkit1990 abımızNeyse bayram abiden bişey cikmaz bosa bekleme. Bende bekledim ikimizi dmye alsin iban salin yazsin ama para kirmizi cizgisi bayram abinin
Amin allah herkesin kalbine göre versinAllah bereket verısn herzaman kazansın @Redkit1990 abımız
Çek bi video reis sedat pekere ne dert ediyorsun 2 milyon en azDün kendimi kaybettim 17k para kaybettim slota kafayı yicem moralim bozuk keyfim yok işe geldim sbh calisma istediği yok o parayı almak istiyom geri ama param yok banka vermiyor kredi hic bişe bittim abi bu nasıl bi duygu yaşayan vardır aranızda illaki yaa sinir krizi geçircem şey gbi hissediyorum sevgilimden ayrılmış gbi kötü hissediyorum kendimi damarlarım sıkışıyor sanki kalbime bi ağrı gidiyo ara ara dünden beri
Allah onu 8 cocuguna bagıslasınAmin allah herkesin kalbine göre versin
Benim temmuzda oglan dogcak ins. Adini sedat Peker koysam cikarmi biseyler reis ne diyosun piyasa nasilÇek bi video reis sedat pekere ne dert ediyorsun 2 milyon en az
Öyle bişey yapsan hayatınız kurtulurBenim temmuzda oglan dogcak ins. Adini sedat Peker koysam cikarmi biseyler reis ne diyosun piyasa nasil
Bende akşam kaybettigimde yüklü bir miktar aynen öyle oluyorum kendi kendine diyorum 1 aylık parayı bitirmissin sonra tekrar gel çalış yane sanki bedava çalışıyormussun gibi oluyor çok kötü bir duygu seni iyi anlıyorumDün kendimi kaybettim 17k para kaybettim slota kafayı yicem moralim bozuk keyfim yok işe geldim sbh calisma istediği yok o parayı almak istiyom geri ama param yok banka vermiyor kredi hic bişe bittim abi bu nasıl bi duygu yaşayan vardır aranızda illaki yaa sinir krizi geçircem şey gbi hissediyorum sevgilimden ayrılmış gbi kötü hissediyorum kendimi damarlarım sıkışıyor sanki kalbime bi ağrı gidiyo ara ara dünden beri
Dur bakalım temmuza cok var parayi vuramazsak care oÖyle bişey yapsan hayatınız kurtulur
İnşallah bulursunŞöyle bir para lazım 😃
Ödemeler sabit 5 inde.İkisini birmi alırım yoksa 3265 mi verirler
AynBende akşam kaybettigimde yüklü bir miktar aynen öyle oluyorum kendi kendine diyorum 1 aylık parayı bitirmissin sonra tekrar gel çalış yane sanki bedava çalışıyormussun gibi oluyor çok kötü bir duygu seni iyi anlıyorum
Zorİnşallah bulursun
En kötüsü de o halde ise gitmektir17 k lik olduk dün hala sinirliyim işteyim delirdim
O ev kurun belasını versin dost tlfn aldık bir ay oldu ödeme gldi para yok ararlar bgn yrnEvkurdan falan telefon alıp boz knk