- 1,165
- 544
- 113
Bugün 17 k için üzülür , 1 sene sonra 250 bin kayıp için güler geçersin aramıza hoşgeldin.Dün kendimi kaybettim 17k para kaybettim slota kafayı yicem moralim bozuk keyfim yok işe geldim sbh calisma istediği yok o parayı almak istiyom geri ama param yok banka vermiyor kredi hic bişe bittim abi bu nasıl bi duygu yaşayan vardır aranızda illaki yaa sinir krizi geçircem şey gbi hissediyorum sevgilimden ayrılmış gbi kötü hissediyorum kendimi damarlarım sıkışıyor sanki kalbime bi ağrı gidiyo ara ara dünden beri
Düzeltim saol kazanırsam sni gorcem snradan sozAtacagin dm ye baslicam şimdi Cihat dm atarken ad soyad iban yerine yazacaksin
HmmBugün 17 k için üzülür , 1 sene sonra 250 bin kayıp için güler geçersin aramıza hoşgeldin.
Düzelttim doğru da dm ni niye kitliyorsun neyse sıkıntı yok da kitleme dm leriDüzeltim saol kazanırsam sni gorcem snradan soz
Bilmiyorum kitleme flnDüzelttim doğru da dm ni niye kitliyorsun neyse sıkıntı yok da kitleme dm leri
DM kitleme neDüzelttim doğru da dm ni niye kitliyorsun neyse sıkıntı yok da kitleme dm leri
@Metings1905 atda gorsunler nasil atıldığınıAtacagin dm ye baslicam şimdi Cihat dm atarken ad soyad iban yerine yazacaksin
Saol dost gldi Allah razı olsunDüzelttim doğru da dm ni niye kitliyorsun neyse sıkıntı yok da kitleme dm leri
Sorun yok gönderdimDM kitleme ne
Aynen atın da raporlayalim belki sınırsız ban yersiniz@Metings1905 atda gorsunler nasil atıldığını
Redkit1990Sorun yok gönderdim
Sıkıntı yokRedkit1990
İsmini aldim kazandığımda seni gorcem
Benim isim olmaz. Daha okadar düşmedik dusunce atarim namerde muhtac olmadik @Metings1905 aslan kankamla yeteriz birbirimizeAynen atın da raporlayalim belki sınırsız ban yersiniz
Unutmam bu iyiliğiniSıkıntı yok
Para vermeyince namert mi olunuyorBenim isim olmaz. Daha okadar düşmedik dusunce atarim namerde muhtac olmadik @Metings1905 aslan kankamla yeteriz birbirimize
Sana demedim onu be bayram abi allah allah oyle anlasildysa kbakmaPara vermeyince namert mi olunuyor
Memleket neresi snnSıkıntı yok
OrdulumusunSana demedim onu be bayram abi allah allah oyle anlasildysa kbakma
BalıkesirMemleket neresi snn