- 685
- 873
- 93
Ekli dosyalar
-
700.8 KB Görüntüleme: 614
Tebrikler premium dimi kankam telegramin😂 tam uyuyorum gelen mesaja bakın Ekli dosyayı görüntüle 909202
Aynen premium.olmusTebrikler premium dimi kankam telegramin
Önceden degilmiydi.. anladımAynen premium.olmus
Tebrikler dostum😂 tam uyuyorum gelen mesaja bakın Ekli dosyayı görüntüle 909202
Değildi Matbet yapmisÖnceden degilmiydi.. anladım
tebrıklwr dost snas sana gulmus yenı yılfa😂 tam uyuyorum gelen mesaja bakın Ekli dosyayı görüntüle 909202
Yemin edebilirim ki kaç senedir yatırımın yok sadece kod kovaliyorumAcaba kaç milyon yatırdın siteye dost
Tumbet matbet tebrıkler dostum😂 tam uyuyorum gelen mesaja bakın Ekli dosyayı görüntüle 909202
Önceden çok yapıyor muydun pekiYemin edebilirim ki kaç senedir yatırımın yok sadece kod kovaliyorum))
Ne var bunda bu kadar sasiricak anlamadım😂 tam uyuyorum gelen mesaja bakın Ekli dosyayı görüntüle 909202
Kesene bereketYeni yıl gerçekten çok iyi gidiyor cuma çıkışı 2 kişi 500 yapalım bunun şerefine)) begenenlerden bu mesajı
tebrikler şans yüzüne gülmüş😂 tam uyuyorum gelen mesaja bakın Ekli dosyayı görüntüle 909202
Oha tebrik ederim ya çekiliş mi vardı nasıl oluyo bu😂 tam uyuyorum gelen mesaja bakın Ekli dosyayı görüntüle 909202
Jojoya dersen yapıyorum ama Matbet en az 7-8 senedir yok hiç de olduğunu hatırlamıyorumÖnceden çok yapıyor muydun peki