- 23,956
- 16,961
- 113
Yeni yil sans getirsin gardasm daha cok daim olsun 🧿✋😂 tam uyuyorum gelen mesaja bakın Ekli dosyayı görüntüle 909202
Yeni yil sans getirsin gardasm daha cok daim olsun 🧿✋😂 tam uyuyorum gelen mesaja bakın Ekli dosyayı görüntüle 909202
git bak cebinde kuruş yok . Sinirimden kafasini duvara vuruyor .😁Kıskanma
Direkt çekinme direkt çekinme😂 tam uyuyorum gelen mesaja bakın Ekli dosyayı görüntüle 909202
Sansin daim olsun dost😂 tam uyuyorum gelen mesaja bakın Ekli dosyayı görüntüle 909202
Muro vurdunmu parayı yılbaşında JoJo flnDirekt çekinme direkt çekinme
tebrikler kardeşimYeni yıl gerçekten çok iyi gidiyor cuma çıkışı 2 kişi 500 yapalım bunun şerefine)) begenenlerden bu mesajı
Kral her sene milyonlarca para kaybettiğin için küçük bir hediye😂 tam uyuyorum gelen mesaja bakın Ekli dosyayı görüntüle 909202
Düşünmen yeter kesene bereketYeni yıl gerçekten çok iyi gidiyor cuma çıkışı 2 kişi 500 yapalım bunun şerefine)) begenenlerden bu mesajı
tebrikler ne diye vermişYeni yıl gerçekten çok iyi gidiyor cuma çıkışı 2 kişi 500 yapalım bunun şerefine)) begenenlerden bu mesajı
İlk 50 kişi liste olacakYeni yıl gerçekten çok iyi gidiyor cuma çıkışı 2 kişi 500 yapalım bunun şerefine)) begenenlerden bu mesajı
3 kalmışİlk 50 kişi liste olacak
@iboo8989 tebrikler kazancın daima olsun hayırlı seneler mutlu yıllar dost😂 tam uyuyorum gelen mesaja bakın Ekli dosyayı görüntüle 909202