- 686
- 873
- 93
Matbet toplasan 1 K yoktur açıldığı günden bu yanaÖnceden çok yapıyor muydun peki
Matbet toplasan 1 K yoktur açıldığı günden bu yanaÖnceden çok yapıyor muydun peki
Kendine çıkmış gibi sevinmen harika be dostum 🥳👍🤗oley be
Yeni yıl iyi başladı senin için . Geri verme paraları ez gitsin 😅Matbet toplasan 1 K yoktur açıldığı günden bu yana
Şans işte dostum , beklenmedik zamanda gelen güzel haberlere ihtiyacımız var.. 🥳Matbet toplasan 1 K yoktur açıldığı günden bu yana
0 laMuro vurdunmu parayı yılbaşında JoJo fln
ya sen ne diyosun ya elime bi bayrak alıp meydana inicem şimdi öyle bi mutluluk içim içime sığmıyoKendine çıkmış gibi sevinmen harika be dostum 🥳👍🤗
çekilişim vardı ne diye yazdı sanaMatbet toplasan 1 K yoktur açıldığı günden bu yana
Vay be sevindim adına dostMatbet toplasan 1 K yoktur açıldığı günden bu yana
👍👍👍ya sen ne diyosun ya elime bi bayrak alıp meydana inicem şimdi öyle bi mutluluk içim içime sığmıyo
Başkan ben çıktım cumadan çekiliş yapılıyor mu yapıldı mı son durum nedirMatbet toplasan 1 K yoktur açıldığı günden bu yana
Şansın daim olsun reisss😂 tam uyuyorum gelen mesaja bakın Ekli dosyayı görüntüle 909202
Kimse görmeden .....😆😆😂 tam uyuyorum gelen mesaja bakın Ekli dosyayı görüntüle 909202