- 66,361
- 32,232
- 113
KıskanmaNe var bunda bu kadar sasiricak anlamadım
KıskanmaNe var bunda bu kadar sasiricak anlamadım
Telegram çekiliş paylaşmış gece paylaştığı kodda yazıyorOha tebrik ederim ya çekiliş mi vardı nasıl oluyo bu
Beni katma listeye dagitmana sevindim o yüzden beğendim DostumYeni yıl gerçekten çok iyi gidiyor cuma çıkışı 2 kişi 500 yapalım bunun şerefine)) begenenlerden bu mesajı
Daim olsun dostum, yeni yılda şans peşini bırakmasın emiii🙏🍀🥳👍Yeni yıl gerçekten çok iyi gidiyor cuma çıkışı 2 kişi 500 yapalım bunun şerefine)) begenenlerden bu mesajı
tebrikler😂 tam uyuyorum gelen mesaja bakın Ekli dosyayı görüntüle 909202
Ne şansli insanlar var görüyon demi sorsan çok şanssızım derlerKıskanma
Hoca hutbede aga kafamiz karıştı iyiceTelegram çekiliş paylaşmış gece paylaştığı kodda yazıyor
allah kabul etsinYeni yıl gerçekten çok iyi gidiyor cuma çıkışı 2 kişi 500 yapalım bunun şerefine)) begenenlerden bu mesajı
Nasip dostum herşey bir bakarsın kendini hayal bile edemediğin yerlerde bulursun. İnşallahbizi bulmaz
Tebrikler kesene bereketYeni yıl gerçekten çok iyi gidiyor cuma çıkışı 2 kişi 500 yapalım bunun şerefine)) begenenlerden bu mesajı
TebriklerTelegram çekiliş paylaşmış gece paylaştığı kodda yazıyor
Tebrikler 100 kişiye 26k çekilişi vardı o çıkmış. Güle güle kullan😂 tam uyuyorum gelen mesaja bakın Ekli dosyayı görüntüle 909202
Hadi bakalım kısmet kime gulecekYeni yıl gerçekten çok iyi gidiyor cuma çıkışı 2 kişi 500 yapalım bunun şerefine)) begenenlerden bu mesajı
insallahla masallahla olacağı yok yaNasip dostum herşey bir bakarsın kendini hayal bile edemediğin yerlerde bulursun. İnşallah
110k kisii arasinda olmak 26 k vurmaktan daha zordur akkahhskkajjTebrikler 100 kişiye 26k çekilişi vardı o çıkmış. Güle güle kullan
Tebrikler😂 tam uyuyorum gelen mesaja bakın Ekli dosyayı görüntüle 909202