- 23,856
- 14,615
- 113
Az kaldı ne la 1 sayı atacak adam altı üstügeliyo az kaldı
Az kaldı ne la 1 sayı atacak adam altı üstügeliyo az kaldı
Ne kadar basiyongelmezse bulayım mı seni
dalgasına dedim ya ahdjajsajjshsdjAz kaldı ne la 1 sayı atacak adam altı üstü
1031 türk lirasıNe kadar basiyon
Masallah puhaa bolsans1031 türk lirası
hop won umarım houston maci ust olir2 sayida 1 faul de acil atması lazım
Charlotte deli gibi atıyor adamlar muazzam ritim tutturdular ust olur o machop won umarım houston maci ust olir
charlotte beni tarafta üzdü de üstte hiç uzmedı houston yüzünden acmislar 215 i normalde 225 falan acılması lazımdı benceCharlotte deli gibi atıyor adamlar muazzam ritim tutturdular ust olur o mac
Iste houston oyunu bazen çok kitliyor o yuzden ust alamıyor insan yinede charllote o maçı ust yaparcharlotte beni tarafta üzdü de üstte hiç uzmedı houston yüzünden acmislar 215 i normalde 225 falan acılması lazımdı bence
2dk izliyim dedım alperenin takım ne öyle çok kötü bunlar nasıl favorıIste houston oyunu bazen çok kitliyor o yuzden ust alamıyor insan yinede charllote o maçı ust yapar
Houston maclari hiç keyifli değil ki izlenmez o mac arada skora bakmak lazım2dk izliyim dedım alperenin takım ne öyle çok kötü bunlar nasıl favorı
2dk vardı 3 sayı cıktı bunlar bi kurursa yatar kuponHouston maclari hiç keyifli değil ki izlenmez o mac arada skora bakmak lazım
Iste evin tempo yapması lazım ev bi 3luklere baslarsa per uçar gider2dk vardı 3 sayı cıktı bunlar bi kurursa yatar kupon