- 40,071
- 42,590
- 113
Sevgiye ihtiyaç var hocam para da insani pek mutlu etmiyor o sevgiyi bulmak lazim artik pauahElbet bizim bahçeler de yeşerecek sabır dost
Sevgiye ihtiyaç var hocam para da insani pek mutlu etmiyor o sevgiyi bulmak lazim artik pauahElbet bizim bahçeler de yeşerecek sabır dost
jokerden %100 fb alip 1i 10 yapınca benim hallerElbet bizim bahçeler de yeşerecek sabır dost
Bipolar nedirBipolar?
jokerin fb 500 e mi düşmüşjokerden %100 fb alip 1i 10 yapınca benim haller
Parasız erkek Sevilnez kiSevgiye ihtiyaç var hocam para da insani pek mutlu etmiyor o sevgiyi bulmak lazim artik pauah
battı kardeşim canlı destek bile yok 20 lira kıcımıza girdiBetyolu noldu
tutuklanmışlarbattı kardeşim canlı destek bile yok 20 lira kıcımıza girdi
Casival *jokerden %100 fb alip 1i 10 yapınca benim haller
Vay abattı kardeşim canlı destek bile yok 20 lira kıcımıza girdi
oruc dedık yaNedir ustad
Once para sonra sevgi o zaman o degil bu ikisini biz ayni anda nasil bulacaz ki çok zor pauhaParasız erkek Sevilnez ki
buna kadir bile inanmaztutuklanmışlar
ben öyle okudum biyerde ya şaka değildi bubuna kadir bile inanmaz
Dinde güzellik var diyoruz sana ya bak oruç bile sana nasil huzur verdi namaz oruçtan daha huzur veriyor bide onu dene faydasını nasil hissedeceksinoruc dedık ya
Aramioz ki zaten dost umudu kestik. Anlık makina ;Once para sonra sevgi o zaman o degil bu ikisini biz ayni anda nasil bulacaz ki çok zor pauha
no bro just oruçDinde güzellik var diyoruz sana ya bak oruç bile sana nasil huzur verdi namaz oruçtan daha huzur veriyor bide onu dene faydasını nasil hissedeceksin
srsli hülfümAramioz ki zaten dost umudu kestik. Anlık makina ;
Elbet bir gün oda olacak çünkü yaşadığımız hayat hiç te güzel değil eni sonunda huzurun tamamen dinde olduğunu sende anlican yavaş yavaşno bro just oruç
nerdeben öyle okudum biyerde ya şaka değildi bu
Güvenilir site lazım nbada show yapıcam şaşırıp ödememezlik yapmasınBipolar nedir