Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S 🔒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
36,277
28,343
113
O çok erken başlamış ama ben o yaşta sigaraya başlasam mı diye düşünüyorudum bayi önünde 2tlye kupon yapıyordum bu arkadaş 60k kızdan almıs üstüne maaşı yemiş puajaj
Kanka şuanın 60 k sı 10 sene öncenin 2 k sı en az para alan adamın 2 aylık maaşı oynamasa rahat rahat öder bi kaç aya

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,924
29,828
113
Beyler burası dert anlatma yeri mi bilmiyorum ama beni baydı bu hayat.. çok bir borcum yok ama çok darlaniyorum kiz arkadaşıma 60k borcum var hani diğerleri önemsiz hiçbirini her gün görmüyorum ama bu durum canımı çok sıkıyor.. ele 3 5 kuruş geçince de kumara atıyorum toparlamaya çalışırken cebe de para girmemiş oluyor. Bu ay normalde maaşım ile ödeyecektim borcumun bir kısmını ama ödemek yerine kumar oynadım hani belki hepsini öderim niyetiyle ama tahmin edin ne oldu. Kız da sıkıntıya giriyor ayak üstü. Hani böyle erkeklik olmaz olsun diyorum sadece ben adam mıyım onu sorguluyorum... kafam çok dolu özür diliyorum ama yazmam lazımdı
Diğerleri önemsiz hiçbirini hergün görmüyorum lafıyla adam mıyım soruna yeterli bir cevap vermişsin bence

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,924
29,828
113
gece gece ölüm vuruşu yapmaya mı geldin be adam benim bile canım acıdı şu cümlenden
Hacı okurken tiksindim valla o nasıl laf Hergün görmüyorum o yüzden önemsiz falan. Hergün görmediği adamlardan borç alıyor ama ödemeye gelince Hergün görmüyor diye vermemeyi kendine hak görebiliyor

Losers

BRO WESTERN UNİON BRO GRANDE COLD BREW BRO ICE LAT
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,260
30,274
113
Hacı okurken tiksindim valla o nasıl laf Hergün görmüyorum o yüzden önemsiz falan. Hergün görmediği adamlardan borç alıyor ama ödemeye gelince Hergün görmüyor diye vermemeyi kendine hak görebiliyor
Namussuzun saçına ak düşmezmiş

Northe

professional bettor
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,349
13,417
113
Valla haklısın burada hepimiz hatalar yapmışızdır kumardan bağımlılıktan dolayı ufak tefek hatalar, ders çıkarmak önemli

Losers

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,260
30,274
113
Selam sana bu lafı foruma kazandıran imparator barrios, selam sana
Bu lafın patenti bana ait hoca puhhha yaşlanmıssın alzheimer başlangıcı görmüyorum sende benzgalantamin yazıyorum sana günde 3 kere aç karnına pujah

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,924
29,828
113
Bu lafın patenti bana ait hoca puhhha yaşlanmıssın alzheimer başlangıcı görmüyorum sende benzgalantamin yazıyorum sana günde 3 kere aç karnına pujah
İşe yeni başlayan Ukraynalı hatun bu yemek bana fazla benle yemek ister misin dedi isterim ama başka yerde seni yemeğe götürerek isterim dedim. Fazla mı hızlı oldu atam sence ama niyetimizi direkt belli edelim dedik

Losers

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,260
30,274
113
İşe yeni başlayan Ukraynalı hatun bu yemek bana fazla benle yemek ister misin dedi isterim ama başka yerde seni yemeğe götürerek isterim dedim. Fazla mı hızlı oldu atam sence ama niyetimizi direkt belli edelim dedik
Hız stabil hoca ama verilen cevaba göre durum değişir tabi ama bu girişi bana yapsan ben yemeğe çıkrdım senle helal olsun medeniyet kokuyorsun

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,924
29,828
113
Hız stabil hoca ama verilen cevaba göre durum değişir tabi ama bu girişi bana yapsan ben yemeğe çıkrdım senle helal olsun medeniyet kokuyorsun
Güldü baya atam sonra ben yemeye oturunca ondan sonra gelip omzuma elini koyup afiyet olsun vs dedi instasını aldık yazdık biraz önce ama cevap gelmedi sanırım yalan oldu aşkımız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...