- 145,875
- 187,168
- 113
Hayırlı sahurlar dostİyi sahurlar dostum
Bereketli geçsin ramazan
Hayırlı sahurlar dostİyi sahurlar dostum
sonu çizmeyi unutmuşum haklısın dostum şimdi farkettim
Amin cümlemizinHayırlı sahurlar dost
Bereketli geçsin ramazan
Kanka şuanın 60 k sı 10 sene öncenin 2 k sı en az para alan adamın 2 aylık maaşı oynamasa rahat rahat öder bi kaç ayaO çok erken başlamış ama ben o yaşta sigaraya başlasam mı diye düşünüyorudum bayi önünde 2tlye kupon yapıyordum bu arkadaş 60k kızdan almıs üstüne maaşı yemiş puajaj
Çok rahat öder zaten 10 bin bilee verse karşı tarafa en azından çabasını görür niyetini görürKanka şuanın 60 k sı 10 sene öncenin 2 k sı en az para alan adamın 2 aylık maaşı oynamasa rahat rahat öder bi kaç aya
Diğerleri önemsiz hiçbirini hergün görmüyorum lafıyla adam mıyım soruna yeterli bir cevap vermişsin benceBeyler burası dert anlatma yeri mi bilmiyorum ama beni baydı bu hayat.. çok bir borcum yok ama çok darlaniyorum kiz arkadaşıma 60k borcum var hani diğerleri önemsiz hiçbirini her gün görmüyorum ama bu durum canımı çok sıkıyor.. ele 3 5 kuruş geçince de kumara atıyorum toparlamaya çalışırken cebe de para girmemiş oluyor. Bu ay normalde maaşım ile ödeyecektim borcumun bir kısmını ama ödemek yerine kumar oynadım hani belki hepsini öderim niyetiyle ama tahmin edin ne oldu. Kız da sıkıntıya giriyor ayak üstü. Hani böyle erkeklik olmaz olsun diyorum sadece ben adam mıyım onu sorguluyorum... kafam çok dolu özür diliyorum ama yazmam lazımdı
Yine cımbız kullanmışsın gereken yerdeDiğerleri önemsiz hiçbirini hergün görmüyorum lafıyla adam mıyım soruna yeterli bir cevap vermişsin bence
Hakaret etmeyelim diyoruz ama birşekilde buluyorlarYine cımbız kullanmışsın gereken yerde
gece gece ölüm vuruşu yapmaya mı geldin be adam benim bile canım acıdı şu cümlendenDiğerleri önemsiz hiçbirini hergün görmüyorum lafıyla adam mıyım soruna yeterli bir cevap vermişsin bence
Çok ince ediyorsun ama maşallah mizacını bilmesek bu ne diyor derizHakaret etmeyelim diyoruz ama birşekilde buluyorlar
Hacı okurken tiksindim valla o nasıl laf Hergün görmüyorum o yüzden önemsiz falan. Hergün görmediği adamlardan borç alıyor ama ödemeye gelince Hergün görmüyor diye vermemeyi kendine hak görebiliyorgece gece ölüm vuruşu yapmaya mı geldin be adam benim bile canım acıdı şu cümlenden
AğlıyorumÇok ince ediyorsun ama maşallah mizacını bilmesek bu ne diyor deriz
Namussuzun saçına ak düşmezmişHacı okurken tiksindim valla o nasıl laf Hergün görmüyorum o yüzden önemsiz falan. Hergün görmediği adamlardan borç alıyor ama ödemeye gelince Hergün görmüyor diye vermemeyi kendine hak görebiliyor
Valla haklısın burada hepimiz hatalar yapmışızdır kumardan bağımlılıktan dolayı ufak tefek hatalar, ders çıkarmak önemliHacı okurken tiksindim valla o nasıl laf Hergün görmüyorum o yüzden önemsiz falan. Hergün görmediği adamlardan borç alıyor ama ödemeye gelince Hergün görmüyor diye vermemeyi kendine hak görebiliyor
Selam sana bu lafı foruma kazandıran imparator barrios, selam sanaNamussuzun saçına ak düşmezmiş
Bu lafın patenti bana ait hoca puhhha yaşlanmıssın alzheimer başlangıcı görmüyorum sende benzgalantamin yazıyorum sana günde 3 kere aç karnına pujahSelam sana bu lafı foruma kazandıran imparator barrios, selam sana
İşe yeni başlayan Ukraynalı hatun bu yemek bana fazla benle yemek ister misin dedi isterim ama başka yerde seni yemeğe götürerek isterim dedim. Fazla mı hızlı oldu atam sence ama niyetimizi direkt belli edelim dedikBu lafın patenti bana ait hoca puhhha yaşlanmıssın alzheimer başlangıcı görmüyorum sende benzgalantamin yazıyorum sana günde 3 kere aç karnına pujah
Hız stabil hoca ama verilen cevaba göre durum değişir tabi ama bu girişi bana yapsan ben yemeğe çıkrdım senle helal olsun medeniyet kokuyorsunİşe yeni başlayan Ukraynalı hatun bu yemek bana fazla benle yemek ister misin dedi isterim ama başka yerde seni yemeğe götürerek isterim dedim. Fazla mı hızlı oldu atam sence ama niyetimizi direkt belli edelim dedik
Güldü baya atam sonra ben yemeye oturunca ondan sonra gelip omzuma elini koyup afiyet olsun vs dedi instasını aldık yazdık biraz önce ama cevap gelmedi sanırım yalan oldu aşkımızHız stabil hoca ama verilen cevaba göre durum değişir tabi ama bu girişi bana yapsan ben yemeğe çıkrdım senle helal olsun medeniyet kokuyorsun