- 30,198
- 30,195
- 113
Kupon yokmus demek ki bu saatte kafar bakmadığına göre puahahaGol olmamış ki
Kupon yokmus demek ki bu saatte kafar bakmadığına göre puahahaGol olmamış ki
Yemege dalmisim unutmustum vallaKupon yokmus demek ki bu saatte kafar bakmadığına göre puahaha
Afiyet olsunYemege dalmisim unutmustum valla
Zaten cüzi mijtardiKupon yokmus demek ki bu saatte kafar bakmadığına göre puahaha
IBAN şal teselli yolliyimAfiyet olsun
Bizi teselli etmek zordur ama pauajajwIBAN şal teselli yolliyim
Sen bilinBizi teselli etmek zordur ama pauajajw
Evlen gitsin borcun otomatikman ödenmiş olurBeyler burası dert anlatma yeri mi bilmiyorum ama beni baydı bu hayat.. çok bir borcum yok ama çok darlaniyorum kiz arkadaşıma 60k borcum var hani diğerleri önemsiz hiçbirini her gün görmüyorum ama bu durum canımı çok sıkıyor.. ele 3 5 kuruş geçince de kumara atıyorum toparlamaya çalışırken cebe de para girmemiş oluyor. Bu ay normalde maaşım ile ödeyecektim borcumun bir kısmını ama ödemek yerine kumar oynadım hani belki hepsini öderim niyetiyle ama tahmin edin ne oldu. Kız da sıkıntıya giriyor ayak üstü. Hani böyle erkeklik olmaz olsun diyorum sadece ben adam mıyım onu sorguluyorum... kafam çok dolu özür diliyorum ama yazmam lazımdı
Borcu ödemeden kızın yerğnde olsam evlenmem aga benEvlen gitsin borcun otomatikman ödenmiş olur
Yanlış yere yazdın parasız adamı kimse takmaz burdaBeyler burası dert anlatma yeri mi bilmiyorum ama beni baydı bu hayat.. çok bir borcum yok ama çok darlaniyorum kiz arkadaşıma 60k borcum var hani diğerleri önemsiz hiçbirini her gün görmüyorum ama bu durum canımı çok sıkıyor.. ele 3 5 kuruş geçince de kumara atıyorum toparlamaya çalışırken cebe de para girmemiş oluyor. Bu ay normalde maaşım ile ödeyecektim borcumun bir kısmını ama ödemek yerine kumar oynadım hani belki hepsini öderim niyetiyle ama tahmin edin ne oldu. Kız da sıkıntıya giriyor ayak üstü. Hani böyle erkeklik olmaz olsun diyorum sadece ben adam mıyım onu sorguluyorum... kafam çok dolu özür diliyorum ama yazmam lazımdı
19 yaşında gözüküyor bu daha askere gitmemiştirBorcu ödemeden kızın yerğnde olsam evlenmem aga ben
Kusura bakma ama kızdan nborcu alırken kira fatura vs şeyler DYP aldıysan ve kumarda kaybettiysen kendini sorguladığın şey değilsğn en azından erkeklik namınaBeyler burası dert anlatma yeri mi bilmiyorum ama beni baydı bu hayat.. çok bir borcum yok ama çok darlaniyorum kiz arkadaşıma 60k borcum var hani diğerleri önemsiz hiçbirini her gün görmüyorum ama bu durum canımı çok sıkıyor.. ele 3 5 kuruş geçince de kumara atıyorum toparlamaya çalışırken cebe de para girmemiş oluyor. Bu ay normalde maaşım ile ödeyecektim borcumun bir kısmını ama ödemek yerine kumar oynadım hani belki hepsini öderim niyetiyle ama tahmin edin ne oldu. Kız da sıkıntıya giriyor ayak üstü. Hani böyle erkeklik olmaz olsun diyorum sadece ben adam mıyım onu sorguluyorum... kafam çok dolu özür diliyorum ama yazmam lazımdı
Şimdiden böyle ise evlenince ne olur o kızın hytı aga kınamıyorum ama yazık19 yaşında gözüküyor bu daha askere gitmemiştir
Usta şu forumda çözemediğim ender adamlardan birisinYanlış yere yazdın parasız adamı kimse takmaz burda
Toparlarsın inş Allah yardımcın olsun
Yok yok kınamamak lazım bu hayatta neyi kınadıysak ne zaman büyük konuştuysam hep başıma geldi yaşı daha ufak toparlar bahsettiği paralar büyük değil onemli olan ipin ucunu kaçırmaması bizde o yaşlarda dünya kadar hata yaptıkŞimdiden böyle ise evlenince ne olur o kızın hytı aga kınamıyorum ama yazık
Evet bende öyle dedim kınamıyorum ama yazık Ders alır umarım zamanla bizde yaptık tabi çoğundan ders aldık şükürYok yok kınamamak lazım bu hayatta neyi kınadıysak ne zaman büyük konuştuysam hep başıma geldi yaşı daha ufak toparlar bahsettiği paralar büyük değil onemli olan ipin ucunu kaçırmaması bizde o yaşlarda dünya kadar hata yaptık
İnşallah biz alamadık o alır 😂Evet bende öyle dedim kınamıyorum ama yazık Ders alır umarım zamanla bizde yaptık tabi çoğundan ders aldık şükür
O çok erken başlamış ama ben o yaşta sigaraya başlasam mı diye düşünüyorudum bayi önünde 2tlye kupon yapıyordum bu arkadaş 60k kızdan almıs üstüne maaşı yemiş puajajİnşallah biz alamadık o alır 😂
İyi sahurlar dostum