- 8,409
- 10,708
- 113
Yok dostum sorun tıňňe yani sorun yokMevzu çıktı sandık ya
Yok dostum sorun tıňňe yani sorun yokMevzu çıktı sandık ya
yine bi roll ve yine ikimiz nasiplencez won olma ihtimali % kaç hocamOlsun bulun onu bana pujha
Bizğm adımız varsa ordan hayır bekleme p6sjajayine bi roll ve yine ikimiz nasiplencez won olma ihtimali % kaç hocam
üzerimizdeki lanet kalksın artık getir şu maçıBizğm adımız varsa ordan hayır bekleme p6sjaja
Adam akşama Kadar günlerdir kimseye bişey yok asla roll çekiliş açmam dedi ilk parayı bulduğunda çekiliş açıp hiç tanımadığı birine 500 çaktı puajjjaDur şimdi erhan sabah herkese esti gürledi birazda şekli yerine geldi tuttuğunu indirir yemin ediyorum uzak durmak gerek AĞPŞGDSLKLGDSF
Gelir umarımüzerimizdeki lanet kalksın artık getir şu maçı
akreple kurbağa hikayesi google yaz oku 2 saniye khgdfkhfdAdam akşama Kadar günlerdir kimseye bişey yok asla roll çekiliş açmam dedi ilk parayı bulduğunda çekiliş açıp hiç tanımadığı birine 500 çaktı puajjja
Uğraşamam tahmin edebiliyorum pujjaakreple kurbağa hikayesi google yaz oku 2 saniye khgdfkhfd
Sözünün eri ama parayı vurunca beni goremezsiniz burda demişti hahddsDur şimdi erhan sabah herkese esti gürledi birazda şekli yerine geldi tuttuğunu indirir yemin ediyorum uzak durmak gerek AĞPŞGDSLKLGDSF
parayı vursunda biz görmesekte olur gibi yaSözünün eri ama parayı vurunca beni goremezsiniz burda demişti hahdds
kanka bende ev sahibi atar oynamışsın zannediyorum takip ederken 14 oldu wonn diyodum bi baktım dep oynamışsın
Benim odul 2x garantiymis dün garantilemişiz o işi herkes herseyin en iyisini hakediyor da imkansizlar var ramazan ayınız mübarek olsun ben gittimparayı vursunda biz görmesekte olur gibi yaherkes parayı vurur umarım
Ev 4 ek da attı dep 5 dk 4 sayıkanka bende ev sahibi atar oynamışsın zannediyorum takip ederken 14 oldu wonn diyodum bi baktım dep oynamışsın![]()
Eyvallah senindeBenim odul 2x garantiymis dün garantilemişiz o işi herkes herseyin en iyisini hakediyor da imkansizlar var ramazan ayınız mübarek olsun ben gittim
yine lose olucak bizim kaderimizi s...Ev 4 ek da attı dep 5 dk 4 sayı
Kanka ev ilk per gibi ayar dedim ama atmiyorkanka bende ev sahibi atar oynamışsın zannediyorum takip ederken 14 oldu wonn diyodum bi baktım dep oynamışsın![]()
Ağır uğursuzlukyine lose olucak bizim kaderimizi s...
olm öldü mü lan bu kadınlar hala 4 sayı şaka mı maç bittiAğır uğursuzluk
MJAGFJXLK MATAğır uğursuzluk
VermediMJAGFJXLK MAT