Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S 🔒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Losers

BRO WESTERN UNİON BRO GRANDE COLD BREW BRO ICE LAT
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,232
30,238
113
Güldü baya atam sonra ben yemeye oturunca ondan sonra gelip omzuma elini koyup afiyet olsun vs dedi instasını aldık yazdık biraz önce ama cevap gelmedi sanırım yalan oldu aşkımız
Medeni insanlar kardeşim kitap faln okuyordur ni duşunu alsın yemeğini yesin kitabını okusun uyurken yazar

Losers

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,232
30,238
113
@Northe mat başka kod atacak mk

Losers

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,232
30,238
113
Gece insanı yaşlandırır kanka bende pasta kurabiye kategorisine geçmeden önce simit poğaçadydım o gece oluyordu leş gibi avantajı var ama kendini diğer insanlardan ayrıştırıyorsun herkes evine giderken sen işe gidiyorusun faln bende 2 yıl gece çalıştım

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
36,231
28,286
113
Gece insanı yaşlandırır kanka bende pasta kurabiye kategorisine geçmeden önce simit poğaçadydım o gece oluyordu leş gibi avantajı var ama kendini diğer insanlardan ayrıştırıyorsun herkes evine giderken sen işe gidiyorusun faln bende 2 yıl gece çalıştım
Aynen öyle doğru söylüyorsun yalnızlaşıyorsun iyice düzen yok bısey yok rahatlığı var Allah’ı var ama eksi tarafı da cok

Losers

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,232
30,238
113
Şaka bi yana kanka böyle hayat olmaz ya nasıl düzene sokacağız ben bilmiyorum
Olmaz tabi en güzel düzen aşık olacaksın kardeşim seveceksin o sana herşeyi bıraktırıp düzene sokuyor hayatını yeter ki oda seni sevsin karşılıklı olsun bişey yaparken tek karar veremeyince herşey yoluna giriyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...