3-4 gündür bi sıkıntı var bi kaç dostumla birlikte ödememiz gelmiyor önce 48 saat inceleme dediler 12 den sonra 4.güne girdim hala ödeme yok arkadaşlarında durum aynısitede patlamalık bir durum yok gercekten guncelleme varmış bilgisini aldım bende beklıyorum sabaha zor ama gün içerisinde ödeme yapılacak muhtemelen iptal edip sıfırlama odenecek paralar
verdi oyuna aldı çark bile açtı ödemedi aqVermedi
5 dk da 4 atmasalardi gelirdi deGeçmiş olsun @zeisy
bilgi verecegım sabah3-4 gündür bi sıkıntı var bi kaç dostumla birlikte ödememiz gelmiyor önce 48 saat inceleme dediler 12 den sonra 4.güne girdim hala ödeme yok arkadaşlarında durum aynı
Malesef5 dk da 4 atmasalardi gelirdi de
Sizde sans yok sirf size ulasamadim diye kupon yapip attimMalesef
direkt ulaşsaydın ya rahat uyurdunSizde sans yok sirf size ulasamadim diye kupon yapip attim![]()
Bende de adam akıllı kasa yok o yuzden kasam cebimde kalsin diyedirekt ulaşsaydın ya rahat uyurdun![]()
tamam sana surpriz maç vereyim aynı maça 3 per her iki takım 16 atar 2.85 den açmışlar bence bu sefer olur gibi ama sen yinede kafana yatmazsa oynama oran çok yüksek geldi banaBende de adam akıllı kasa yok o yuzden kasam cebimde kalsin diye
Geçmiş olsun özür dilerizSizde sans yok sirf size ulasamadim diye kupon yapip attim![]()
Suanda sitede nakit kalmaditamam sana surpriz maç vereyim aynı maça 3 per her iki takım 16 atar 2.85 den açmışlar bence bu sefer olur gibi ama sen yinede kafana yatmazsa oynama oran çok yüksek geldi bana
sağlık olsunSuanda sitede nakit kalmadi![]()
Maç geldimi hiç bakmafim la🤣
Dalga geçtin yani puhaMaç geldimi hiç bakmafim la🤣
Gol olmamış kiDalga geçtin yani puha