Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S 🔒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ihsanemir61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,161
1,561
113
sitede patlamalık bir durum yok gercekten guncelleme varmış bilgisini aldım bende beklıyorum sabaha zor ama gün içerisinde ödeme yapılacak muhtemelen iptal edip sıfırlama odenecek paralar
3-4 gündür bi sıkıntı var bi kaç dostumla birlikte ödememiz gelmiyor önce 48 saat inceleme dediler 12 den sonra 4.güne girdim hala ödeme yok arkadaşlarında durum aynı

Northe

professional bettor
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,349
13,417
113
Bende de adam akıllı kasa yok o yuzden kasam cebimde kalsin diye
tamam sana surpriz maç vereyim aynı maça 3 per her iki takım 16 atar 2.85 den açmışlar bence bu sefer olur gibi ama sen yinede kafana yatmazsa oynama oran çok yüksek geldi bana

erd00k

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
23
3
8
Beyler burası dert anlatma yeri mi bilmiyorum ama beni baydı bu hayat.. çok bir borcum yok ama çok darlaniyorum kiz arkadaşıma 60k borcum var hani diğerleri önemsiz hiçbirini her gün görmüyorum ama bu durum canımı çok sıkıyor.. ele 3 5 kuruş geçince de kumara atıyorum toparlamaya çalışırken cebe de para girmemiş oluyor. Bu ay normalde maaşım ile ödeyecektim borcumun bir kısmını ama ödemek yerine kumar oynadım hani belki hepsini öderim niyetiyle ama tahmin edin ne oldu. Kız da sıkıntıya giriyor ayak üstü. Hani böyle erkeklik olmaz olsun diyorum sadece ben adam mıyım onu sorguluyorum... kafam çok dolu özür diliyorum ama yazmam lazımdı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...