Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S 🔒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Valenciennes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
41,939
42,699
113
2k paran vardi bugün tm para değil sorsan eyw diyecez kim senden para istese yok cekmiyen adamsin bir mesaj atsan dost 2k cektim benim de durumları biliyorsun paran yoksa bi 500 sana atayım desen zaten o parayi kabul etmem senden sadece sormani bekledim 2 senedir seni tanıyorum senlen muhabbetim çok fazla paradan ziyade bu duruma üzüldüm sadece mesele sadece para değil
Çok saçma bi beklentiye girmişsin kusra bakma ben ne diyorum sen ne diyorsun
Buda bu konudaki son mesajım olsun
Artık foruma promo konularına bakmak için girip çıkarız

Erhan2121

Her fani bir gün ölümü tadacaktır..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
40,071
42,590
113
Çok saçma bi beklentiye girmişsin kusra bakma ben ne diyorum sen ne diyorsun
Buda bu konudaki son mesajım olsun
Artık foruma promo konularına bakmak için girip çıkarız
Lafım bu forumda parasi olupta bir gün bile bana hal hatır sormayan insanlara ben yine yukselrimm dert değil ama sevdigim insalar beni görmezden gelmesi hoşuma gitmiyor biri bana 1 atsa ben zaten ona 5 olarak geri dönerim elbet ama demekki bu forum bunu hak etmiyormus ben sana söylemiyorum bunu genel söyledim bu saatten sonra ona göre bende davranirim konu benim konum değil birine küstün diye bu konuyu terketmenin anlami yok

TommyEgan

Ego'lu Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,701
5,572
113
Lafım bu forumda parasi olupta bir gün bile bana hal hatır sormayan insanlara ben yine yukselrimm dert değil ama sevdigim insalar beni görmezden gelmesi hoşuma gitmiyor biri bana 1 atsa ben zaten ona 5 olarak geri dönerim elbet ama demekki bu forum bunu hak etmiyormus ben sana söylemiyorum bunu genel söyledim bu saatten sonra ona göre bizde davranirim konu benim konum değil birine küstün diye bu konuyu terketmenin anlami yok
1 dediğin 1 tl mi

Losers

BRO WESTERN UNİON BRO GRANDE COLD BREW BRO ICE LAT
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,231
30,237
113
Lafım bu forumda parasi olupta bir gün bile bana hal hatır sormayan insanlara ben yine yukselrimm dert değil ama sevdigim insalar beni görmezden gelmesi hoşuma gitmiyor biri bana 1 atsa ben zaten ona 5 olarak geri dönerim elbet ama demekki bu forum bunu hak etmiyormus ben sana söylemiyorum bunu genel söyledim bu saatten sonra ona göre bende davranirim konu benim konum değil birine küstün diye bu konuyu terketmenin anlami yok
Konuyu uzatmayın bence daha fazla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...