- 9,262
- 4,576
- 113
Olur niye olmasınMesela @AnthonyEdwards da geçen son parasını attı. Şimdi ben bugün çekim yapsam bu adama atmasam olur mu olmaz tâbi
Olur niye olmasınMesela @AnthonyEdwards da geçen son parasını attı. Şimdi ben bugün çekim yapsam bu adama atmasam olur mu olmaz tâbi
Ne biliyim usta unuttum juventusa 5 atınca insan unutuyor kendinigörmedim valla hangi konu
yalnız dün iyi çaktık ha. ben dedım tahire rahat ol diye titriyordu devre arasıNe biliyim usta unuttum juventusa 5 atınca insan unutuyor kendini
Çok saçma bi beklentiye girmişsin kusra bakma ben ne diyorum sen ne diyorsun2k paran vardi bugün tm para değil sorsan eyw diyecez kim senden para istese yok cekmiyen adamsin bir mesaj atsan dost 2k cektim benim de durumları biliyorsun paran yoksa bi 500 sana atayım desen zaten o parayi kabul etmem senden sadece sormani bekledim 2 senedir seni tanıyorum senlen muhabbetim çok fazla paradan ziyade bu duruma üzüldüm sadece mesele sadece para değil
Hahahah o değil son dk bi pozisyon vardı 6 cı gol için kimse vuramadı topa yemin ediyorum ayakta böyle deli gibi boş şut çekiyorum uahayalnız dün iyi çaktık ha. ben dedım tahire rahat ol diye titriyordu devre arası
sallai mi kacırdı bırı kacırdı tam penaltı noktasının orda vurcaktı vuramadı voleyı kımdı hatırlamıyomHahahah o değil son dk bi pozisyon vardı 6 cı gol için kimse vuramadı topa yemin ediyorum ayakta böyle deli gibi boş şut çekiyorum uaha
Kanka şimdi sen gidecen araya haberin olsun puahahj@Barrios dm dost
Lafım bu forumda parasi olupta bir gün bile bana hal hatır sormayan insanlara ben yine yukselrimm dert değil ama sevdigim insalar beni görmezden gelmesi hoşuma gitmiyor biri bana 1 atsa ben zaten ona 5 olarak geri dönerim elbet ama demekki bu forum bunu hak etmiyormus ben sana söylemiyorum bunu genel söyledim bu saatten sonra ona göre bende davranirim konu benim konum değil birine küstün diye bu konuyu terketmenin anlami yokÇok saçma bi beklentiye girmişsin kusra bakma ben ne diyorum sen ne diyorsun
Buda bu konudaki son mesajım olsun
Artık foruma promo konularına bakmak için girip çıkarız
He o pozisyon top bizim eve gelse önüme düşse kaleciyi içeri sokardım o ambiyansta bunlar heyecandan vuramadı o sallai felwn psallai mi kacırdı bırı kacırdı tam penaltı noktasının orda vurcaktı vuramadı voleyı kımdı hatırlamıyom
1 dediğin 1 tl miLafım bu forumda parasi olupta bir gün bile bana hal hatır sormayan insanlara ben yine yukselrimm dert değil ama sevdigim insalar beni görmezden gelmesi hoşuma gitmiyor biri bana 1 atsa ben zaten ona 5 olarak geri dönerim elbet ama demekki bu forum bunu hak etmiyormus ben sana söylemiyorum bunu genel söyledim bu saatten sonra ona göre bizde davranirim konu benim konum değil birine küstün diye bu konuyu terketmenin anlami yok
Konuyu uzatmayın bence daha fazlaLafım bu forumda parasi olupta bir gün bile bana hal hatır sormayan insanlara ben yine yukselrimm dert değil ama sevdigim insalar beni görmezden gelmesi hoşuma gitmiyor biri bana 1 atsa ben zaten ona 5 olarak geri dönerim elbet ama demekki bu forum bunu hak etmiyormus ben sana söylemiyorum bunu genel söyledim bu saatten sonra ona göre bende davranirim konu benim konum değil birine küstün diye bu konuyu terketmenin anlami yok
davinsondan kaldırdın parayı haHe o pozisyon top bizim eve gelse önüme düşse kaleciyi içeri sokardım o ambiyansta bunlar heyecandan vuramadı o sallai felwn p
Kactim ben görüşürüzKonuyu uzatmayın bence daha fazla
Akşam gelKactim ben görüşürüz
Puahaha sigara parası diye roll açıp utanmasa sigarayla beraber selfie isticek adamlar var konuda ŞLFKDSLŞKFGDSArtık rol takip edene ödül atarken yardım kolisi diye başlık atıyolar bunuda gördük çok şükür
Ben arada kaynamam yaKanka şimdi sen gidecen araya haberin olsun puahahj
Market fişiPuahaha sigara parası diye roll açıp utanmasa sigarayla beraber selfie isticek adamlar var konuda ŞLFKDSLŞKFGDS