- 11,349
- 13,417
- 113
Cebine 2 kuruş koyan gelip Z raporu çekiyor burası ego masturbasyonu yapacağınız yer değil beyler allah daha çok kazandırsın gözü olanında gözü çıksın ama gerek yok her gün her gün parası kıymetli olan kimseye 5 tl bile vermesin
Ben sadece örnek verdim la anlasınlar diyeAdam iban atmıyor ya. Mevzu dünlük değil 3 5 gün oldu o zaman istemedi. Slotta vurmuştu
Mesela @AnthonyEdwards da geçen son parasını attı. Şimdi ben bugün çekim yapsam bu adama atmasam olur mu olmaz tâbiBahsettiğim olay bu TM üstüne denk gelmiş doktorun mesajı puahhha
Olmz tabiMesela @AnthonyEdwards da geçen son parasını attı. Şimdi ben bugün çekim yapsam bu adama atmasam olur mu olmaz tâbi
efendım
noldu kıHepiniz bn yiyeceksiniz sakin
Dm atıyom düşmüyor mu sanaefendım
Kim yazıyorsa varsa geri çevirmiyoruzSadece kendim için konusmadim ben daha senin bu forumda dağıtım yaptığını görmedim o yuzden bunu dile getirdim benim senin parana ihtiyacım yok olmaz da zaten de her koyun bu saatten kendi bacağından asılsın diyorum muhabbet ayrı para alışverişi ayrı olsun diyorum
İbnını at makinaya bişey olmadı başkanoldu kı
zenginlik nasıl kardeşim fakirleri dışlıyorsun bu ara geçen konuda selam verdik almadınefendım
Tamamda dost bize ne bu durumdan anlamadım doğru olanı yaptığını ispatlamana gerek yok ki para senin dost senin düşman senin irade senin, her gün burada bi ton mevzu dönüyor sürekli aynı şeyleri konuşurken görüyoruz aynı kişileriMesela @AnthonyEdwards da geçen son parasını attı. Şimdi ben bugün çekim yapsam bu adama atmasam olur mu olmaz tâbi
yaw param var sen atma cok lazım olursa bı ara yazarımDm atıyom düşmüyor mu sana
görmedim valla hangi konuzenginlik nasıl kardeşim fakirleri dışlıyorsun bu ara geçen konuda selam verdik almadın
La onu ibana nasil atam
İbana atan dememiş ki sadece kriptosu olan varmı demilLa onu ibana nasil atam
Faturam var diyo . Hadi çektik ibana nasil cevirekİbana atan dememiş ki sadece kriptosu olan varmı demil
2k paran vardi bugün tm para değil sorsan eyw diyecez kim senden para istese yok cekmiyen adamsin bir mesaj atsan dost 2k cektim benim de durumları biliyorsun paran yoksa bi 500 sana atayım desen zaten o parayi kabul etmem senden sadece sormani bekledim 2 senedir seni tanıyorum senlen muhabbetim çok fazla paradan ziyade bu duruma üzüldüm sadece mesele sadece para değilKim yazıyorsa varsa geri çevirmiyoruz
Ama verilen sözler tutulmuyor
Çekiliş yada bekleme konularına bak ordan anlarsın son 1 senedir belki yoktur o konuda haklısın oda içinde bulunduğum durumdandır
Neyse yolun bahtın açık olsun