- 8,182
- 8,005
- 113
@makina123 Dm
2 kişiden biri sensin demek kiKardeş aramız yok olabilir lakin her elimize geçtiğinde imkan dahilinde paylaştık seninle. Hoş zerre karşılık olsun diye yazmissam namerdim ama sen zor günümüzde kimse destek olmadi diye yazarsan, ben kendimi enayi gibi hissederim
15 günlük alacanErzak alisverisi 12k tutuyor yemek kartı 6k nasil olucak bu işler
Konusmadigimiz için seni dile getirmiyorum belki rahatsiz olursun diye sen bu forumda gördüğüm en cömert adamsin zaten sana laf edersem lafım yerde kalır zatenKardeş aramız yok olabilir lakin her elimize geçtiğinde imkan dahilinde paylaştık seninle. Hoş zerre karşılık olsun diye yazmissam namerdim ama sen zor günümüzde kimse destek olmadi diye yazarsan, ben kendimi enayi gibi hissederim
Valla dost tamamen gunu kurtarıyoruz bi birikim yapamadık15 günlük alacan
Dünde bana demiştin gördüğüm en cömert adamsın diyeKonusmadigimiz için seni dile getirmiyorum belki rahatsiz olursun diye sen bu forumda gördüğüm en cömert adamsin zaten sana laf edersem lafım yerde kalır zaten
Ya sana yazıklar olsun başka bişey demiyorum100 kişiye 10 defa para atmisiim bugune kadar sana da çok odul attim kusura bakma sende bir defa bile geri dönüş yapmadın
Erhan la bi dm at acilNeyse suan burda yazıp kalp kirmayalim ramazan ramazan kaçtım ben
Olsun ben konuşmasam bile değil sen en azılı düşmanımin bile yeri gelirse kötülüğünude söylerim iyiliğinide. Neyse sen o açıdan düşünüp söylemişsin bu anlaşılır biseyKonusmadigimiz için seni dile getirmiyorum belki rahatsiz olursun diye sen bu forumda gördüğüm en cömert adamsin zaten sana laf edersem lafım yerde kalır zaten
Sakin ol dost günlük rutinimiz bu konunun günlük 2 saati var herkes aldığını verdiğini z raporu çekiyor yarın bu saatlerde gel tekrardan aynı şeyleri okursunSalak salak konuşuyorsunuz beni dinden imandan çıkartacaksınız yakındır
Adama emaneti atacam iban istiyom umrunda değil. Zenginlik böyle birşey demek ki 🤣
@makina123
Bahsettiğim olay bu TM üstüne denk gelmiş doktorun mesajı puahhhaBeyler bence şu ciddi gergin konuşmaları yapmayalım bakın size çok basit şekilde anlatıyorum döngüyü ve en yakın zamanda yaşanan örneği dile getirvcem şimdi @makina123 dün kazandı doktora para attı makina bugünde kazandı bugün aynı anda doktor da kazandı ama makinanın çekimi olmasına rağmen doktor ödülü makinaya vermek istedi çünkü dün ödül kazandı ondan ve parası var hali hazırda bir nevi kendini garantiye aldı mantık tamamen bu o yüzden para konusunu lütfen kapatalım bu konuda şakalar giddye alınmasın beni daha bu kadar uzun yazarken göremezsiniz puajajaj
Sadece kendim için konusmadim ben daha senin bu forumda dağıtım yaptığını görmedim o yuzden bunu dile getirdim benim senin parana ihtiyacım yok olmaz da zaten de her koyun bu saatten kendi bacağından asılsın diyorum muhabbet ayrı para alışverişi ayrı olsun diyorumYa sana yazıklar olsun başka bişey demiyorum
Kumar oynayamadiğin için gidip bekentiye girmişsin kazanan adamlar bana neden para atmiyor diye kafayı yemişsin kusra bakma.
Maaşı yedik borç verdik geri alamadık az çok biliyorsun 50 küsür kredi var 80 elden borç var şu durumda neyin beklentisine giriyorsun
Bana çok para atmışsın nba maçı istiyordun veriyorduk kendin atıyordun.. ben senden karşılıksız para aldım mı ona söyle bakalım bi
Adam iban atmıyor ya. Mevzu dünlük değil 3 5 gün oldu o zaman istemedi. Slotta vurmuştuBahsettiğim olay bu TM üstüne denk gelmiş doktorun mesajı puahhha
Biraz daha devam ederse hoş olmayan şeyler yaşanacak bırakın şu gerginliği kardeşimKonuyu şimdi okudum ne olmuş burda böyle yapmayın beyler.