- 18,636
- 22,576
- 113
mislibetBeyler kb 200 nereye atabilirim
mislibetBeyler kb 200 nereye atabilirim
Param olsa suan bu konuda ne isim olurdu la puahaSende al 1 i ve 15 i veriyo
Beleş buParam olsa suan bu konuda ne isim olurdu la puaha
Kumbarana at daha iyi ne oynican bu saatteBeyler kb 200 nereye atabilirim
250 alıyor dostmislibet
Değil la son 15 gün yatırım istiyoBeleş bu
CasiveraBeyler kb 200 nereye atabilirim
Sıkıldık be dost iki balık çevirelimKumbarana at daha iyi ne oynican bu saatte
LinkCasivera
knka 106 170 aldık cektık ufak ufak 40 50 kazanclar oldu onları da cektık pragmaticte ilk defa adam akıllı bi para aldım 125k onu da site ödemıyor bu saatten sonra şans bana vurmaz paralı adamlarla gezmek lazım batış yoldaParayı hangi alandan vurduysan 1 hafta 10 gün o alandan devam edeceksin taa ki yemeye başlayana kadar slotta şansın yürüdüyse öyle gider o arada ne kazanırsan kazanırsın
Zaten sen kazancı slotta yaptin saglayaci ödüyor zaten o parayı onlara bu siteler Türkiye de yasak olduğu için iyice pokunu çıkardılar bir tarafların dan surekli kural çıkarıyorlar100k paramı erhan her sitede para vardır ama ödememek ayrı olmaması ayrı bunlarda milyar dolar da olsa ödemez kıllık bu işte sırf ayda yılda biri 120k kazandı dıye adamlar gecenin 12 sınde benı aradılar daha ne olcak demekkı bu sıtede 6 haneli kazanc olmadı hiç slotları da bok gibi zaten son 1200 lıraya ödedi bonanza bunlarda şaşırmıştır nası oldu bu diye
Nasil belesBeleş bu
Değil yavNasil beles
akıl var mantık var 5000 lira ana paranın max kazancı 50000 mi olur sımdı yatırıp yapıp 20 orana bassak tutsa 100 yerıne 50 cekecez ben ılk defa böyle bir kural görüyorumZaten sen kazancı slotta yaptin saglayaci ödüyor zaten o parayı onlara bu siteler Türkiye de yasak olduğu için iyice pokunu çıkardılar bir tarafların dan surekli kural çıkarıyorlar
Senin bonus merakın seni bitiriyor bak kaç kere oldu kanka şu bir gerçek yüzde 500 bonus bile alsan 5 e 25 bin ile başlasan slotta kaybedeceksen kaybedersin kazanacaksan verecekse 1 k 500 k bile olur bu kavramı anlasan şu sitelere bulaşmasan bonus yüzünden strese girmeyeceksin bonus önemli değil sağlam siteye yatırmak önemliknka 106 170 aldık cektık ufak ufak 40 50 kazanclar oldu onları da cektık pragmaticte ilk defa adam akıllı bi para aldım 125k onu da site ödemıyor bu saatten sonra şans bana vurmaz paralı adamlarla gezmek lazım batış yolda![]()
Yatırımın 50 katı deseler anlarım. 10 katı demek saçmalıkakıl var mantık var 5000 lira ana paranın max kazancı 50000 mi olur sımdı yatırıp yapıp 20 orana bassak tutsa 100 yerıne 50 cekecez ben ılk defa böyle bir kural görüyorum
kanka bonus almadım bonus yok 5k ana para ile kazandimSenin bonus merakın seni bitiriyor bak kaç kere oldu kanka şu bir gerçek yüzde 500 bonus bile alsan 5 e 25 bin ile başlasan slotta kaybedeceksen kaybedersin kazanacaksan verecekse 1 k 500 k bile olur bu kavramı anlasan şu sitelere bulaşmasan bonus yüzünden strese girmeyeceksin bonus önemli değil sağlam siteye yatırmak önemli
Sacmalamislar aylık kayip bonusunda bile 10 kata kadar cekim yapabiliyorsunakıl var mantık var 5000 lira ana paranın max kazancı 50000 mi olur sımdı yatırıp yapıp 20 orana bassak tutsa 100 yerıne 50 cekecez ben ılk defa böyle bir kural görüyorum