Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S 🔒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AnthonyEdwards

İyi bak hastana sor beni ustana
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,753
14,485
113
Snaa yemin ederim sigara param yok diyelim mecbur bir rol varsa kovaliyim desem suan onu bile yapamaz hale geldik
Ben burda ilk takip ettiğim rollü hatırlıyorum. Ferdi vardı rollde. Her dk uzatarak yazıyodu bişeler anlamıyodum deli mi bu diyodum. Sonra roll kazandı adam 5 kişi seçti ben yokum. Hep o uzun uzun yazanları seçmiş

TestoHaylan06

Kaderimize yenilmiş bahtımıza gücenmişiz olay bu.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,365
14,402
113
cekemıyom bro adamlar 50 yi cek kalanı yok dıyor sponsor arkadaşta çekme eninde sonunda ödenecek biz görüşüyoruz dedi şaştım kaldım valla çeksen bi dert cekmesen bi dert
Bak kanka az çok beni biliyorsun zarar Etmeni isteyecek son insanım senin şuanda açtığın her şikayet onların sunduğu teklife yaptığın her yokuş onların ekmeğine yağ sürüyor, aynısı banada oldu site o kadar şikayetler var heryere şikayet açmışsın sana ödemek için bir sebep kalmadı dedi bakiyeyi tamamen sildi , zararın neresinden dönsen kâr çek 50 bini bak keyfine 100 değil 50 kazandım dersin.. yinede karar senin bir kaç gün sonra sen haklısın aynısı oldu bakiye sildiler diye yazmada.

Erhan2121

Her fani bir gün ölümü tadacaktır..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
39,957
42,480
113
adamlar baktılar kımlık gönderdık selfie gonderdık göndermeyecegimi dusunduler gonderınce de 5k ve altı yatırımlarda max cekım 10 katı sınırı getirmişler bugün yani 50 cekebılcekmısım böyle saçmalık var mı ben hiçbir sitede görmedım ana parayla kat kuralı 10 katı olan
Yok zaten bu site buraya sponsor olmusmuydu hic

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,637
22,577
113
Çok zor kanka arkada param yok beklediğim bir gelirde yok evde kullanmadığım 2 tane leptop var onları ilanladım düşün olsa hayatta bu şeylere girmezdim benim işim çok zor
parasızlık sıkıntı bende valla para var diye cozuttum ıyıce 3 5 k basıyoduk iyiydi de 10 10 yatırmaya bşaladık sitelere bu hayra alamet değil galiba batıyoruz

Erhan2121

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
39,957
42,480
113
Ben burda ilk takip ettiğim rollü hatırlıyorum. Ferdi vardı rollde. Her dk uzatarak yazıyodu bişeler anlamıyodum deli mi bu diyodum. Sonra roll kazandı adam 5 kişi seçti ben yokum. Hep o uzun uzun yazanları seçmiş
Millet çok değişik valla rol açanlar hala bu insanları konuda barındıriyor bide üstüne para veriyorlar akil isi değil

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,637
22,577
113
Yok zaten bu site buraya sponsor olmusmuydu hic
yok olmadı yeni site 1 senelık müdürüyle falan görüştüm adamlar başta ödenecek dedıler sonra yolu yokuşa verdiler mesajlarıma bakmıyorlar temsilcisi dahil ilk gün sözde kesinlikle ödenecekti para siteden cevap gelmıyor bana

Erhan2121

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
39,957
42,480
113
yok olmadı yeni site 1 senelık müdürüyle falan görüştüm adamlar başta ödenecek dedıler sonra yolu yokuşa verdiler mesajlarıma bakmıyorlar temsilcisi dahil ilk gün sözde kesinlikle ödenecekti para siteden cevap gelmıyor bana
Bakiye yi silmediler bugune kadar belki cidden 125k bile yokmudur kasalarinda

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,637
22,577
113
Bakiye yi silmediler bugune kadar belki cidden 125k bile yokmudur kasalarinda
100k paramı erhan her sitede para vardır ama ödememek ayrı olmaması ayrı bunlarda milyar dolar da olsa ödemez kıllık bu işte sırf ayda yılda biri 120k kazandı dıye adamlar gecenin 12 sınde benı aradılar daha ne olcak demekkı bu sıtede 6 haneli kazanc olmadı hiç slotları da bok gibi zaten son 1200 lıraya ödedi bonanza bunlarda şaşırmıştır nası oldu bu diye

TestoHaylan06

Kaderimize yenilmiş bahtımıza gücenmişiz olay bu.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,365
14,402
113
1 saat önce birer golden 60k gitti yarın oynamayacam zaten 2 gündür öpüldüğüm yeter yarın atıcam 1000er lira sitelere bascam 20 orana beklıcem
Parayı hangi alandan vurduysan 1 hafta 10 gün o alandan devam edeceksin taa ki yemeye başlayana kadar slotta şansın yürüdüyse öyle gider o arada ne kazanırsan kazanırsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...