Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S 🔒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TestoHaylan06

Kaderimize yenilmiş bahtımıza gücenmişiz olay bu.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,365
14,402
113
kanka bonus almadım bonus yok 5k ana para ile kazandim
Seni cezbeden kıytırık betco sitesine yatırımın amacı neydi işte o tuhafıma gidiyor alt yapı farklı olsa diyeceğim ki ondan atmış betco sitesi ya altı üstü milyontane var. Anlamıyorum ilginç

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,637
22,577
113
Seni cezbeden kıytırık betco sitesine yatırımın amacı neydi işte o tuhafıma gidiyor alt yapı farklı olsa diyeceğim ki ondan atmış betco sitesi ya altı üstü milyontane var. Anlamıyorum ilginç
5k yatırırsan gece 5x cevrımlı 5000 tl pragmatic bonusu eklıyorlar min 5 max 10 k cekımlı ben ana paramı 1x cevırır cekerım aksam bonusla oynarım diye yatırdım ama şansa bakıye uçtu

TommyEgan

Ego'lu Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,675
5,549
113
🔴Türkiye’de bazı popüler canlı yayın platformlarına yönelik erişim engeli getirildi.

İşte o uygulamalar:

- Bigo
- MICO
- SUGO
- Poppo
- MIGO
- SoulChill
- LiveMe
- Cheero
- LopMe

AnthonyEdwards

İyi bak hastana sor beni ustana
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,753
14,485
113
3dk da 18 sayı çıkan maçta pere üst giriyorum 2dk da 4 çıkıyor

TestoHaylan06

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,365
14,402
113
5k yatırırsan gece 5x cevrımlı 5000 tl pragmatic bonusu eklıyorlar min 5 max 10 k cekımlı ben ana paramı 1x cevırır cekerım aksam bonusla oynarım diye yatırdım ama şansa bakıye uçtu
E işte dediğim doğru bonus merakın yüzünden olmuş bırak ya gecesini gündüzünü hiç bonus olmasın vur sağlam sitede olursa olur çek keyfine bak ben hep derim şans her zaman bktan sitelerde vurur hiç riske gerek yok

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,637
22,577
113
E işte dediğim doğru bonus merakın yüzünden olmuş bırak ya gecesini gündüzünü hiç bonus olmasın vur sağlam sitede olursa olur çek keyfine bak ben hep derim şans her zaman bktan sitelerde vurur hiç riske gerek yok
yapacak bir şey yok yarın cepteki 4 kyı kaybedersem gider 50 yi çeker devam ederım yoksa dursun belkı halledılır

TestoHaylan06

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,365
14,402
113
Zaten sağlam site olsa şu promoyu açmaz hiç gördün mü sağlam sitelerde böyle bir promosyon açmazlar çünkü çok kişi çekim yapacak derdine düşerler bu tarz siteler işimize gelmezse sileriz bakiyeyi kafasında

Erhan2121

Her fani bir gün ölümü tadacaktır..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
39,957
42,480
113
Zaten sağlam site olsa şu promoyu açmaz hiç gördün mü sağlam sitelerde böyle bir promosyon açmazlar çünkü çok kişi çekim yapacak derdine düşerler bu tarz siteler işimize gelmezse sileriz bakiyeyi kafasında
Jojobet 5 yatirma 1k veriyor pauah

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,637
22,577
113
yok telegram sponsor etkınlıgıydı bu farklı sıtelere de actıkları oluyor eklendı bırkac kez katıldım bu sıtede problem cıktı

TommyEgan

Ego'lu Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,675
5,549
113
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...