- 18,637
- 22,577
- 113
bunu site yetkilisine diyorum 50000 cekım ıletır mısınız lütfen diyor robot gibi lavuk cevap vermıyor cunku kendıde bılıyor bahane buYatırımın 50 katı deseler anlarım. 10 katı demek saçmalık
bunu site yetkilisine diyorum 50000 cekım ıletır mısınız lütfen diyor robot gibi lavuk cevap vermıyor cunku kendıde bılıyor bahane buYatırımın 50 katı deseler anlarım. 10 katı demek saçmalık
Seni cezbeden kıytırık betco sitesine yatırımın amacı neydi işte o tuhafıma gidiyor alt yapı farklı olsa diyeceğim ki ondan atmış betco sitesi ya altı üstü milyontane var. Anlamıyorum ilginçkanka bonus almadım bonus yok 5k ana para ile kazandim
Bunlarda para vardır. Ödemek istemiyolar sadece. Zorlarına gitmiştirbunu site yetkilisine diyorum 50000 cekım ıletır mısınız lütfen diyor robot gibi lavuk cevap vermıyor cunku kendıde bılıyor bahane bu
5k yatırırsan gece 5x cevrımlı 5000 tl pragmatic bonusu eklıyorlar min 5 max 10 k cekımlı ben ana paramı 1x cevırır cekerım aksam bonusla oynarım diye yatırdım ama şansa bakıye uçtuSeni cezbeden kıytırık betco sitesine yatırımın amacı neydi işte o tuhafıma gidiyor alt yapı farklı olsa diyeceğim ki ondan atmış betco sitesi ya altı üstü milyontane var. Anlamıyorum ilginç
Yeter be reis o. Fansçılarıda aldınız zaten🔴Türkiye’de bazı popüler canlı yayın platformlarına yönelik erişim engeli getirildi.
İşte o uygulamalar:
- Bigo
- MICO
- SUGO
- Poppo
- MIGO
- SoulChill
- LiveMe
- Cheero
- LopMe
Allen İverson yapp kazan3dk da 18 sayı çıkan maçta pere üst giriyorum 2dk da 4 çıkıyor
E işte dediğim doğru bonus merakın yüzünden olmuş bırak ya gecesini gündüzünü hiç bonus olmasın vur sağlam sitede olursa olur çek keyfine bak ben hep derim şans her zaman bktan sitelerde vurur hiç riske gerek yok5k yatırırsan gece 5x cevrımlı 5000 tl pragmatic bonusu eklıyorlar min 5 max 10 k cekımlı ben ana paramı 1x cevırır cekerım aksam bonusla oynarım diye yatırdım ama şansa bakıye uçtu
30 saniye daha boş. Nerden buldum şu maçı ne güzel 600 lira olmuştu kasaAllen İverson yapp kazan
yapacak bir şey yok yarın cepteki 4 kyı kaybedersem gider 50 yi çeker devam ederım yoksa dursun belkı halledılırE işte dediğim doğru bonus merakın yüzünden olmuş bırak ya gecesini gündüzünü hiç bonus olmasın vur sağlam sitede olursa olur çek keyfine bak ben hep derim şans her zaman bktan sitelerde vurur hiç riske gerek yok
Zaten sağlam site olsa şu promoyu açmaz hiç gördün mü sağlam sitelerde böyle bir promosyon açmazlar çünkü çok kişi çekim yapacak derdine düşerler bu tarz siteler işimize gelmezse sileriz bakiyeyi kafasında5k yatırırsan gece 5x cevrımlı 5000 tl pragmatic bonusu eklıyorlar min 5 max 10 k cekımlı ben ana paramı 1x cevırır cekerım aksam bonusla oynarım diye yatırdım ama şansa bakıye uçtu
Sen bana inan ve 50 binini çek kurtar ondanda olacaksın ben adım gibi eminimyapacak bir şey yok yarın cepteki 4 kyı kaybedersem gider 50 yi çeker devam ederım yoksa dursun belkı halledılır
Jojobet 5 yatirma 1k veriyor pauahZaten sağlam site olsa şu promoyu açmaz hiç gördün mü sağlam sitelerde böyle bir promosyon açmazlar çünkü çok kişi çekim yapacak derdine düşerler bu tarz siteler işimize gelmezse sileriz bakiyeyi kafasında
yok telegram sponsor etkınlıgıydı bu farklı sıtelere de actıkları oluyor eklendı bırkac kez katıldım bu sıtede problem cıktıZaten sağlam site olsa şu promoyu açmaz hiç gördün mü sağlam sitelerde böyle bir promosyon açmazlar çünkü çok kişi çekim yapacak derdine düşerler bu tarz siteler işimize gelmezse sileriz bakiyeyi kafasında
Yemişim sponsoru ya tgdeki gruplar 3-5 binliraya siteyle anlaşıyorlar alayı dolandırıcı çakallarınyok telegram sponsor etkınlıgıydı bu farklı sıtelere de actıkları oluyor eklendı bırkac kez katıldım bu sıtede problem cıktı
Sacmalamislar aylık kayip bonusunda bile 10 kata kadar cekim yapabiliyorsun
78 çıkar dedim 70 bile çıkmayacak alt desem coşarsınız