Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S 🔒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,637
22,577
113
Parayı hangi alandan vurduysan 1 hafta 10 gün o alandan devam edeceksin taa ki yemeye başlayana kadar slotta şansın yürüdüyse öyle gider o arada ne kazanırsan kazanırsın
knka 106 170 aldık cektık ufak ufak 40 50 kazanclar oldu onları da cektık pragmaticte ilk defa adam akıllı bi para aldım 125k onu da site ödemıyor bu saatten sonra şans bana vurmaz paralı adamlarla gezmek lazım batış yolda :D

Erhan2121

Her fani bir gün ölümü tadacaktır..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
39,956
42,480
113
100k paramı erhan her sitede para vardır ama ödememek ayrı olmaması ayrı bunlarda milyar dolar da olsa ödemez kıllık bu işte sırf ayda yılda biri 120k kazandı dıye adamlar gecenin 12 sınde benı aradılar daha ne olcak demekkı bu sıtede 6 haneli kazanc olmadı hiç slotları da bok gibi zaten son 1200 lıraya ödedi bonanza bunlarda şaşırmıştır nası oldu bu diye
Zaten sen kazancı slotta yaptin saglayaci ödüyor zaten o parayı onlara bu siteler Türkiye de yasak olduğu için iyice pokunu çıkardılar bir tarafların dan surekli kural çıkarıyorlar

AnthonyEdwards

İyi bak hastana sor beni ustana
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,753
14,485
113
Ortalama dk da 6 sayı çıkan maç ben üst girince yine durdu pü allah kahretsin

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,637
22,577
113
Zaten sen kazancı slotta yaptin saglayaci ödüyor zaten o parayı onlara bu siteler Türkiye de yasak olduğu için iyice pokunu çıkardılar bir tarafların dan surekli kural çıkarıyorlar
akıl var mantık var 5000 lira ana paranın max kazancı 50000 mi olur sımdı yatırıp yapıp 20 orana bassak tutsa 100 yerıne 50 cekecez ben ılk defa böyle bir kural görüyorum

TestoHaylan06

Kaderimize yenilmiş bahtımıza gücenmişiz olay bu.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,365
14,402
113
knka 106 170 aldık cektık ufak ufak 40 50 kazanclar oldu onları da cektık pragmaticte ilk defa adam akıllı bi para aldım 125k onu da site ödemıyor bu saatten sonra şans bana vurmaz paralı adamlarla gezmek lazım batış yolda :D
Senin bonus merakın seni bitiriyor bak kaç kere oldu kanka şu bir gerçek yüzde 500 bonus bile alsan 5 e 25 bin ile başlasan slotta kaybedeceksen kaybedersin kazanacaksan verecekse 1 k 500 k bile olur bu kavramı anlasan şu sitelere bulaşmasan bonus yüzünden strese girmeyeceksin bonus önemli değil sağlam siteye yatırmak önemli

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,637
22,577
113
Senin bonus merakın seni bitiriyor bak kaç kere oldu kanka şu bir gerçek yüzde 500 bonus bile alsan 5 e 25 bin ile başlasan slotta kaybedeceksen kaybedersin kazanacaksan verecekse 1 k 500 k bile olur bu kavramı anlasan şu sitelere bulaşmasan bonus yüzünden strese girmeyeceksin bonus önemli değil sağlam siteye yatırmak önemli
kanka bonus almadım bonus yok 5k ana para ile kazandim

Erhan2121

Her fani bir gün ölümü tadacaktır..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
39,956
42,480
113
akıl var mantık var 5000 lira ana paranın max kazancı 50000 mi olur sımdı yatırıp yapıp 20 orana bassak tutsa 100 yerıne 50 cekecez ben ılk defa böyle bir kural görüyorum
Sacmalamislar aylık kayip bonusunda bile 10 kata kadar cekim yapabiliyorsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...