- 18,660
- 22,692
- 113
yok çakallık yaptım kapatıyorum dedı kapattı 1080 tuttu odedım şu sakızlar 2 liramı dedım onlar benden bro dedı attı 2 3 taneO sakız para üstüdür ve makinam ah benim saf kardesim 🤣
yok çakallık yaptım kapatıyorum dedı kapattı 1080 tuttu odedım şu sakızlar 2 liramı dedım onlar benden bro dedı attı 2 3 taneO sakız para üstüdür ve makinam ah benim saf kardesim 🤣
Arkamdan niye konuşuyorsunjz o zamanKiminle muhabbettin varki la senin git konudan açtırma azımi simdi rol bekliyor seni gec kalma
1 saat once beni geçtin uzun mesaj yazmıştın devamında kazandin mi puqhabenım ne zaman kaybettıgımı gordun erhan ben kaybedıyorsam başka bir yerlerden kazanıyorumdur
Bazılarının mesajlarına bak 10 bin mesajının 9 bin 900 ü hep Bol şanslar, tebrikler, haydi, atın, yiyin, kuru, won be won, cümle yok ortada sadece kelimeler ve sayilarOnu yapanın multiside vardır diğer ekrandanda yaşıyordur temiz işmiş yarından itibaren bütün rolling konularına bende gidecem burada attığım mesajı orada atsam günde 1 k alırım varsın dilenci desinler hahaha 😆😆
1080 gece gece iyidir kutusuyla verse zarar yazmaz 😆yok çakallık yaptım kapatıyorum dedı kapattı 1080 tuttu odedım şu sakızlar 2 liramı dedım onlar benden bro dedı attı 2 3 tane
1-1 @AllanSaintMaximinTahir şu maç 2.5 üst olursa 2000 lira sana
Ekli dosyayı görüntüle 931862
He vallaHarbiden mı 😆
Ban yememek için önünden konuşmuyorum yoksa kendimi tutmamam diye korkuyorumArkamdan niye konuşuyorsunjz o zaman
yok atmnin önunden geçtim valla kumar oynayasım bıle kalmadı 300k altına yatırdık vanoda 50 yi oducem dıyor kafadan orda ufak kasamız var belki de 125 cekerız sağlam kasa olir1 saat once beni geçtin uzun mesaj yazmıştın devamında kazandin mi puqha
kanka vur artık şu parayı seni parasız görmek bana bile koyuyo1080 gece gece iyidir kutusuyla verse zarar yazmaz 😆
Vanodan cek artik kac gun olduyok atmnin önunden geçtim valla kumar oynayasım bıle kalmadı 300k altına yatırdık vanoda 50 yi oducem dıyor kafadan orda ufak kasamız var belki de 125 cekerız sağlam kasa olir
Yok ağa iş değil ya psikoloji kalmaz tamam bir iki takip eder harçlık alırsında hergün hergün çekilmez birgün parasızdim baktım rolling var takip ediyim dedim 4-5 saat sürdü günün sonunda adam 500₺ attı rolling aç dedi açtık 3. Adımda patladı öğlen 2 falan olmuştu. Zamana mı yanayım gözlere mı yoksa giden strese mı 0 para ile günü kapattık yerim böyle işi dedim gerek yokBazılarının mesajlarına bak 10 bin mesajının 9 bin 900 ü hep Bol şanslar, tebrikler, haydi, atın, yiyin, kuru, won be won, cümle yok ortada sadece kelimeler.
cekemıyom bro adamlar 50 yi cek kalanı yok dıyor sponsor arkadaşta çekme eninde sonunda ödenecek biz görüşüyoruz dedi şaştım kaldım valla çeksen bi dert cekmesen bi dertVanodan cek artik kac gun oldu
Snaa yemin ederim sigara param yok diyelim mecbur bir rol varsa kovaliyim desem suan onu bile yapamaz hale geldikAdam 2li kupon paylaşmış biri gelmiş biri başlamamış. Yazıyo ki ilk maç gelmiş. Vay canına kral
Çok zor kanka arkada param yok beklediğim bir gelirde yok evde kullanmadığım 2 tane leptop var onları ilanladım düşün olsa hayatta bu şeylere girmezdim benim işim çok zorkanka vur artık şu parayı seni parasız görmek bana bile koyuyo
2. Maç başlamadıAdam 2li kupon paylaşmış biri gelmiş biri başlamamış. Yazıyo ki ilk maç gelmiş. Vay canına kral
Vay ibne site bir taraflarindan kılıf uydurmuslarcekemıyom bro adamlar 50 yi cek kalanı yok dıyor sponsor arkadaşta çekme eninde sonunda ödenecek biz görüşüyoruz dedi şaştım kaldım valla çeksen bi dert cekmesen bi dert
Öyle bitti kanka 1-1 kadar uyuz oldugum bi skor yok
adamlar baktılar kımlık gönderdık selfie gonderdık göndermeyecegimi dusunduler gonderınce de 5k ve altı yatırımlarda max cekım 10 katı sınırı getirmişler bugün yani 50 cekebılcekmısım böyle saçmalık var mı ben hiçbir sitede görmedım ana parayla kat kuralı 10 katı olanVay ibne site bir taraflarindan kılıf uydurmuslar