- 13,436
- 14,491
- 113
Canın sağolsun iyi geceler çiçeğim 🥳Yok be aga 3 luk yarışmasina oynadım yattı koymaz![]()
Canın sağolsun iyi geceler çiçeğim 🥳Yok be aga 3 luk yarışmasina oynadım yattı koymaz![]()
Kim kazandıYok be aga 3 luk yarışmasina oynadım yattı koymaz![]()
Lilard mi kazandıYok be aga 3 luk yarışmasina oynadım yattı koymaz![]()
Lillard 1 booker 2 knueppel 3 olduKim kazandı
LillllllardKim kazandı
Benim nerden aklımda kalmış ki 😀Yok be doktor sen yine ufak defek al ver yapıyorsun ben 1 haftadır sadece JoJo mat bet günde bir kere kod alıp çıkıyorum herhangi bir sitede para yatır butonuna bile basmadim 😆
Puahaha 2 ay zengin 10 ay aç gezen tayfadanım benBenim nerden aklımda kalmış ki 😀
Seni zengin tayfadan sanıyordum xxxx
Muhabbette, tartışmada küfüre karşıyım dostum. İki muhabbete alınmayacağını düşündüğümden yazdım zaten. Maksat gırgır şamata benimkisi. Aynı şekilde takilabilirsin sende. Selam, saygı ve muhabbetle.Sıkıntı yok hoca efendi seni severim alınmam küfürsüz her diyaloğa sonuna kadar açığım 🙏
Var öyle 3 5 mübtezel siteBu lanet olası bidaha sitesi diye bir site var günde 950 kere mesaj atıyor saat farketmiyor engelliyorum başka numaradan devam ediyorlar ne lanet siteymiş ya
Eyvallah cansın kankam 🙏Muhabbette, tartışmada küfüre karşıyım dostum. İki muhabbete alınmayacağını düşündüğümden yazdım zaten. Maksat gırgır şamata benimkisi. Aynı şekilde takilabilirsin sende. Selam, saygı ve muhabbetle.
Sayemde kazandınLillllllard
Adamlar meslek haline getirmiş mesela günde 5 rol takip etse ikisinden ödül gelse 1 k para ayda 30 yapar al sana maaşİnsanşar nasıl 60-70 k mesaj yazıyo anladım adam rol takip ederken saliseleri bile konuya yazıyo anladık kardeşim takip ediyosun
Hakani gördükçe tepem atiyor artikİnsanşar nasıl 60-70 k mesaj yazıyo anladım adam rol takip ederken saliseleri bile konuya yazıyo anladık kardeşim takip ediyosun
La zaten en başta ikisini oynadım ama kombindi 😬 Liverpool korner atmasa gittiydi adhagsSayemde kazandın
Takma kafanaHakani gördükçe tepem atiyor artik
Ağa harbi 70 k mesajı var nasıl yapmış be sürekli yazsan 3 günde 1 k mesaj olurHakani gördükçe tepem atiyor artik
Benim sayemde kardeşim doymadım trx isteLa zaten en başta ikisini oynadım ama kombindi 😬 Liverpool korner atmasa gittiydi adhags
Padisah bir ay sonra anca sonuclandirirBenim sayemde kardeşim doymadım trx iste