Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S 🔒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Malatyali44

Arif Efendi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,290
14,172
113
Onu yapanın multiside vardır diğer ekrandanda yaşıyordur temiz işmiş yarından itibaren bütün rolling konularına bende gidecem burada attığım mesajı orada atsam günde 1 k alırım varsın dilenci desinler hahaha 😆😆
Bazılarının mesajlarına bak 10 bin mesajının 9 bin 900 ü hep Bol şanslar, tebrikler, haydi, atın, yiyin, kuru, won be won, cümle yok ortada sadece kelimeler ve sayilar

TestoHaylan06

Kaderimize yenilmiş bahtımıza gücenmişiz olay bu.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,394
14,431
113
Bazılarının mesajlarına bak 10 bin mesajının 9 bin 900 ü hep Bol şanslar, tebrikler, haydi, atın, yiyin, kuru, won be won, cümle yok ortada sadece kelimeler.
Yok ağa iş değil ya psikoloji kalmaz tamam bir iki takip eder harçlık alırsında hergün hergün çekilmez birgün parasızdim baktım rolling var takip ediyim dedim 4-5 saat sürdü günün sonunda adam 500₺ attı rolling aç dedi açtık 3. Adımda patladı öğlen 2 falan olmuştu. Zamana mı yanayım gözlere mı yoksa giden strese mı 0 para ile günü kapattık yerim böyle işi dedim gerek yok

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,691
22,795
113
Vay ibne site bir taraflarindan kılıf uydurmuslar
adamlar baktılar kımlık gönderdık selfie gonderdık göndermeyecegimi dusunduler gonderınce de 5k ve altı yatırımlarda max cekım 10 katı sınırı getirmişler bugün yani 50 cekebılcekmısım böyle saçmalık var mı ben hiçbir sitede görmedım ana parayla kat kuralı 10 katı olan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...