- 40,071
- 42,590
- 113
Simdi loserde en zengin kim var aramızda
Benimdir büyük ihtimal hahshssSimdi loserde en zengin kim var aramızda
E ne yapalım parayı aldıktan sonra seni 😅3 kişi 500 dediğimde 10 dakika sonra 30 bildirim oluyor demeyince 1 gün sonra bile bisi yok böylesi daha iyi
Ben, gönlüm Zengin.Simdi loserde en zengin kim var aramızda
Sen battin mi dost dun 2828 konu acmistin ne oldu snaa puahaE ne yapalım parayı aldıktan sonra seni 😅
Patladin mi la sendeE ne yapalım parayı aldıktan sonra seni 😅
Yok bak çok vermeyecem dedim üstünde durmadım yine verdim ama bu düşüşten sonra forumda herkesi çok iyi tanıdım oturup günlerdir ödül verdiğim kişilerin kazançlarına bakıyorum acaba bir DM atarlar hatırlarlar mı diye yok , birdahaki dönüşte altını çiziyorum sadece sen ve makina haric bir Allah'ın kulu ölüyorum dese 1 bardak su yok3 kişi 500 dediğimde 10 dakika sonra 30 bildirim oluyor demeyince 1 gün sonra bile bisi yok böylesi daha iyi
Ölüyorum.Yok bak çok vermeyecem dedim üstünde durmadım yine verdim ama bu düşüşten sonra forumda herkesi çok iyi tanıdım oturup günlerdir ödül verdiğim kişilerin kazançlarına bakıyorum acaba bir DM atarlar hatırlarlar mı diye yok , birdahaki dönüşte altını çiziyorum sadece sen ve makina haric bir Allah'ın kulu ölüyorum dese 1 bardak su yok
Patlama değilde şu tümbet bonusunu aldım 2 yerden 10 k 10 k cevir cevir bitmedi sonra düşündüm almasam zaten 10 k 2 kuponda 30 k oluyor boşuna verdım 20 kPatladin mi la sende
Patlamasa bu konuda ne isi olur paua bize hep patliyan adam gelir puaahPatladin mi la sende
Geber lan geber 😂😬Ölüyorum.
Ben ölmem devreeeem, seni ben paran için sevmiyorum zaten iyi adam olduğun için seviyorum biliyorsuuunGeber lan geber 😂😬
Konunun hakkını vermeye geldim🤗Patlamasa bu konuda ne isi olur paua bize hep patliyan adam gelir puaah
Pirhanalar her yerde kimse ölmesin yinede de yüzlerini görmüş oldun iyi yanından bakYok bak çok vermeyecem dedim üstünde durmadım yine verdim ama bu düşüşten sonra forumda herkesi çok iyi tanıdım oturup günlerdir ödül verdiğim kişilerin kazançlarına bakıyorum acaba bir DM atarlar hatırlarlar mı diye yok , birdahaki dönüşte altını çiziyorum sadece sen ve makina haric bir Allah'ın kulu ölüyorum dese 1 bardak su yok
Biliyorum cemsinim vardı ban yedi iki üç güne bir yazar halimi hatrımı sorardı yerini sen aldın Eyvallah kardeşim sağol biliyorum ben seniBen ölmem devreeeem, seni ben paran için sevmiyorum zaten iyi adam olduğun için seviyorum biliyorsuuun
20 gündür 10k borcum var onu bile odiyemedim paran olur verirsin veya vermezsin dost o senin bileceğin iş te verme yine kimseye para felanYok bak çok vermeyecem dedim üstünde durmadım yine verdim ama bu düşüşten sonra forumda herkesi çok iyi tanıdım oturup günlerdir ödül verdiğim kişilerin kazançlarına bakıyorum acaba bir DM atarlar hatırlarlar mı diye yok , birdahaki dönüşte altını çiziyorum sadece sen ve makina haric bir Allah'ın kulu ölüyorum dese 1 bardak su yok
Bu ay sonuna kadar parayı bulup yolumuza bakiyoruz sıkıntı yok 🙏Pirhanalar her yerde kimse ölmesin yinede de yüzlerini görmüş oldun iyi yanından bak
30 kupon yapmak delilik rahbet gördü ama ben beğenmedim hiç geçmiş olsunPatlama değilde şu tümbet bonusunu aldım 2 yerden 10 k 10 k cevir cevir bitmedi sonra düşündüm almasam zaten 10 k 2 kuponda 30 k oluyor boşuna verdım 20 k
O arkadaşı da görmüştüm sanki, estağfurullah kral sen de yaz sor sadece benlik değil, umarım senin işine yarar da kimseye dağıtma tek başına ye, ciddi söylüyorum. Şöyle parayı para saçna makinası ile saç yine okeyBiliyorum cemsinim vardı ban yedi iki üç güne bir yazar halimi hatrımı sorardı yerini sen aldın Eyvallah kardeşim sağol biliyorum ben seni
Bana paran geçmedi ama ben kazansam sana atarım düşmanımın düşmanı benim dostumdurYok bak çok vermeyecem dedim üstünde durmadım yine verdim ama bu düşüşten sonra forumda herkesi çok iyi tanıdım oturup günlerdir ödül verdiğim kişilerin kazançlarına bakıyorum acaba bir DM atarlar hatırlarlar mı diye yok , birdahaki dönüşte altını çiziyorum sadece sen ve makina haric bir Allah'ın kulu ölüyorum dese 1 bardak su yok