- 13,377
- 14,421
- 113
Selamun aleyküm dağıtım mı var konuya selam vermeyenler bile dolmuş losers promokod sayfasına dönmüş
RezaletArkadaşlar çekiliş yarın bilginiz olsun
Yasakmı sana puahaOnu söyleyemiyoruz malesef
Pazartesi olan yarın mı bugun yarın mı ?Arkadaşlar çekiliş yarın bilginiz olsun
Forum kuralları gereği nereye soktuğunu yazamam ama liilard alırYasakmı sana puaha
Tm konunda takibi olmayan adamlar kazanır dost yinede eywArkadaşlar çekiliş yarın bilginiz olsun
Onada razıyızArkadaşlar çekiliş yarın bilginiz olsun
18 kişi belli değil miTm konunda takibi olmayan adamlar kazanır dost yinede eyw
Cekılıs oncesı cıtırdan dagıtım gelırmıArkadaşlar çekiliş yarın bilginiz olsun
Bayattan gelse olmaz mı?Cekılıs oncesı cıtırdan dagıtım gelırmı
Yarin adminler cekilis yapar 300 kisi katılir puaha18 kişi belli değil mi
Aleykümselam canımSelamun aleyküm dağıtım mı var konuya selam vermeyenler bile dolmuş losers promokod sayfasına dönmüş
Bir 500 yazdım garanti net 500Yarin adminler cekilis yapar 300 kisi katılir puaha
10k dağıtacak aslı var mıdırYarin adminler cekilis yapar 300 kisi katılir puaha
Fakirin selamını bile almıyorlar görüyorsun elime para geçince alayına abi çektirecem yaz kenara 😍Aleykümselam canım
Şirin var10k dağıtacak aslı var mıdır
Begeni attim ben pauahFakirin selamını bile almıyorlar görüyorsun elime para geçince alayına abi çektirecem yaz kenara 😍
Hg fakirSelamun aleyküm dağıtım mı var konuya selam vermeyenler bile dolmuş losers promokod sayfasına dönmüş
3 kişi 500 dediğimde 10 dakika sonra 30 bildirim oluyor demeyince 1 gün sonra bile bisi yok böylesi daha iyiFakirin selamını bile almıyorlar görüyorsun elime para geçince alayına abi çektirecem yaz kenara 😍
Slotlara fısır fısır eden adamdan nokta atışı tespitFakirin selamını bile almıyorlar görüyorsun elime para geçince alayına abi çektirecem yaz kenara 😍