Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S 🔒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TestoHaylan06

Kaderimize yenilmiş bahtımıza gücenmişiz olay bu.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,377
14,416
113
20 gündür 10k borcum var onu bile odiyemedim paran olur verirsin veya vermezsin dost o senin bileceğin iş te verme yine kimseye para felan
Konu para değil kanka ya ben bir tahire söyledim birde makina çocuk düşünmüş kendisi gönlünden kopmuş yollamış olay şu adam durumumuz olmadığı yazısını görüyor dmden para istemiş vermişiz rolling açtır demiş eyvallah demişiz ödül atmışız bakıyorum ben hariç herkesi görüyor bu olaylar insanı üzüyor sorun yok 500₺ ile zengin olsaydık bambaşka yerde olurduk

tnhnbk71

Nihilist Penguen
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,500
1,489
113
Konu para değil kanka ya ben bir tahire söyledim birde makina çocuk düşünmüş kendisi gönlünden kopmuş yollamış olay şu adam durumumuz olmadığı yazısını görüyor dmden para istemiş vermişiz rolling açtır demiş eyvallah demişiz ödül atmışız bakıyorum ben hariç herkesi görüyor bu olaylar insanı üzüyor sorun yok 500₺ ile zengin olsaydık bambaşka yerde olurduk
O şans bizde olsa anamızdan kız doğardık reiiiis

Erhan2121

Her fani bir gün ölümü tadacaktır..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
40,073
42,589
113
Kim sana zor gününde destek olmuşsa ona yönelmek lazim zaten bu forumda ben sana suan liste yapayım kimin parası olur tek yer kimin parası olur dağıtım yapar sana liste halinde veririm dost

TestoHaylan06

Kaderimize yenilmiş bahtımıza gücenmişiz olay bu.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,377
14,416
113
O şans bizde olsa anamızdan kız doğardık reiiiis
Erkeğiz hakkını veremiyoruz hayatın kadın olsak bizi parçalarlardı boşver gülüm
Kim sana zor gününde destek olmuşsa ona yönelmek lazim zaten bu forumda ben sana suan liste yapayım kimin parası olur tek yer kimin parası olur dağıtım yapar sana liste halinde veririm dost
Yok kanka ben görmedim Allah için diyorumya defalarca döndüğüm kişiler ben hariç herkese ödül attı bende çok sağlam liste tuttum böyle gitmeyecek düşüşün çıkışı sağlam olur, bak o para isteyenlerin başına benim konumda neler gelecek izle raporla raporla at yapacam tek bir DM gelsin yeter ki

Erhan2121

Her fani bir gün ölümü tadacaktır..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
40,073
42,589
113
Bende snaa odul vermedim bende para olunca sende de oluyor surekli zaten sen arada bir yokluk seviyesine düşüyorsun ama sabırlan yine toparlanirsin param olduğu zaman kimin parası yoksa ben o kişilere öncelik veriyordum ama buda yanlış iste vefalı insanlara atmak lazım mış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...