- 7,843
- 4,617
- 113
Limit koymasa çekerdim bişey de nasıp eyvallah30 kupon yapmak delilik rahbet gördü ama ben beğenmedim hiç geçmiş olsun
Limit koymasa çekerdim bişey de nasıp eyvallah30 kupon yapmak delilik rahbet gördü ama ben beğenmedim hiç geçmiş olsun
Sen ve kazanmak puaha guldurme beni gece geceBana paran geçmedi ama ben kazansam sana atarım düşmanımın düşmanı benim dostumdur
Konu para değil kanka ya ben bir tahire söyledim birde makina çocuk düşünmüş kendisi gönlünden kopmuş yollamış olay şu adam durumumuz olmadığı yazısını görüyor dmden para istemiş vermişiz rolling açtır demiş eyvallah demişiz ödül atmışız bakıyorum ben hariç herkesi görüyor bu olaylar insanı üzüyor sorun yok 500₺ ile zengin olsaydık bambaşka yerde olurduk20 gündür 10k borcum var onu bile odiyemedim paran olur verirsin veya vermezsin dost o senin bileceğin iş te verme yine kimseye para felan
O şans bizde olsa anamızdan kız doğardık reiiiisKonu para değil kanka ya ben bir tahire söyledim birde makina çocuk düşünmüş kendisi gönlünden kopmuş yollamış olay şu adam durumumuz olmadığı yazısını görüyor dmden para istemiş vermişiz rolling açtır demiş eyvallah demişiz ödül atmışız bakıyorum ben hariç herkesi görüyor bu olaylar insanı üzüyor sorun yok 500₺ ile zengin olsaydık bambaşka yerde olurduk
Kim sana zor gününde destek olmuşsa ona yönelmek lazim zaten bu forumda ben sana suan liste yapayım kimin parası olur tek yer kimin parası olur dağıtım yapar sana liste halinde veririm dostKonu para değil kanka ya ben bir tahire söyledim birde makina çocuk düşünmüş kendisi gönlünden kopmuş yollamış olay şu adam durumumuz olmadığı yazısını görüyor dmden para istemiş vermişiz rolling açtır demiş eyvallah demişiz ödül atmışız bakıyorum ben hariç herkesi görüyor bu olaylar insanı üzüyor sorun yok 500₺ ile zengin olsaydık bambaşka yerde olurduk
Peki delikanlı gibi söyle kazansam atar miyimSen ve kazanmak puaha guldurme beni gece gece
Evet atarsinPeki delikanlı gibi söyle kazansam atar miyim
@TestoHaylan06 nasıl olsa kazanamicam rahatız 😃Evet atarsin
Max win vericek site söyler misin 200 liram varEvet atarsin
Erkeğiz hakkını veremiyoruz hayatın kadın olsak bizi parçalarlardı boşver gülümO şans bizde olsa anamızdan kız doğardık reiiiis
Yok kanka ben görmedim Allah için diyorumya defalarca döndüğüm kişiler ben hariç herkese ödül attı bende çok sağlam liste tuttum böyle gitmeyecek düşüşün çıkışı sağlam olur, bak o para isteyenlerin başına benim konumda neler gelecek izle raporla raporla at yapacam tek bir DM gelsin yeter kiKim sana zor gününde destek olmuşsa ona yönelmek lazim zaten bu forumda ben sana suan liste yapayım kimin parası olur tek yer kimin parası olur dağıtım yapar sana liste halinde veririm dost
BetgrayMax win vericek site söyler misin 200 liram var
Kazanırsın kardeşim böyle gitmez bende bitiğim ama çıkarız biryerde patlar merak etme@TestoHaylan06 nasıl olsa kazanamicam rahatız 😃
Param olunca enjoybette slot oynicamKazanırsın kardeşim böyle gitmez bende bitiğim ama çıkarız biryerde patlar merak etme
Bende snaa odul vermedim bende para olunca sende de oluyor surekli zaten sen arada bir yokluk seviyesine düşüyorsun ama sabırlan yine toparlanirsin param olduğu zaman kimin parası yoksa ben o kişilere öncelik veriyordum ama buda yanlış iste vefalı insanlara atmak lazım mışKonu para değil kanka ya ben bir tahire söyledim birde makina çocuk düşünmüş kendisi gönlünden kopmuş yollamış olay şu adam durumumuz olmadığı yazısını görüyor dmden para istemiş vermişiz rolling açtır demiş eyvallah demişiz ödül atmışız bakıyorum ben hariç herkesi görüyor bu olaylar insanı üzüyor sorun yok 500₺ ile zengin olsaydık bambaşka yerde olurduk
Kral sen de bir kazanınca damperi devirir gibi kazanıyorsun ha, gözümüz yok afiyet olsun.Kazanırsın kardeşim böyle gitmez bende bitiğim ama çıkarız biryerde patlar merak etme
YasakGaylerle işimiz olmz
Ekli dosyayı görüntüle 931790
Bende bende o site harici para kazanamıyorumya hep alıyor ya hep veriyor 😂Param olunca enjoybette slot oynicam
Bugün bi ton küfür hakaret yedim konu dışı okonuşma dedim diye karşılığı mesajların silinmesi oldu kime neye yasak anlamıyorum