Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S 🔒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Erhan2121

Her fani bir gün ölümü tadacaktır..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
40,071
42,590
113
Simdi loserde en zengin kim var aramızda

TestoHaylan06

Kaderimize yenilmiş bahtımıza gücenmişiz olay bu.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,464
14,525
113
3 kişi 500 dediğimde 10 dakika sonra 30 bildirim oluyor demeyince 1 gün sonra bile bisi yok böylesi daha iyi
Yok bak çok vermeyecem dedim üstünde durmadım yine verdim ama bu düşüşten sonra forumda herkesi çok iyi tanıdım oturup günlerdir ödül verdiğim kişilerin kazançlarına bakıyorum acaba bir DM atarlar hatırlarlar mı diye yok , birdahaki dönüşte altını çiziyorum sadece sen ve makina haric bir Allah'ın kulu ölüyorum dese 1 bardak su yok

tnhnbk71

Nihilist Penguen
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,504
1,492
113
Yok bak çok vermeyecem dedim üstünde durmadım yine verdim ama bu düşüşten sonra forumda herkesi çok iyi tanıdım oturup günlerdir ödül verdiğim kişilerin kazançlarına bakıyorum acaba bir DM atarlar hatırlarlar mı diye yok , birdahaki dönüşte altını çiziyorum sadece sen ve makina haric bir Allah'ın kulu ölüyorum dese 1 bardak su yok
Ölüyorum.

tahir1603

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,033
14,743
113
Pirhanalar her yerde kimse ölmesin yinede de yüzlerini görmüş oldun iyi yanından bak

TestoHaylan06

Kaderimize yenilmiş bahtımıza gücenmişiz olay bu.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,464
14,525
113
Ben ölmem devreeeem, seni ben paran için sevmiyorum zaten iyi adam olduğun için seviyorum biliyorsuuun
Biliyorum cemsinim vardı ban yedi iki üç güne bir yazar halimi hatrımı sorardı yerini sen aldın Eyvallah kardeşim sağol biliyorum ben seni

Erhan2121

Her fani bir gün ölümü tadacaktır..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
40,071
42,590
113
20 gündür 10k borcum var onu bile odiyemedim paran olur verirsin veya vermezsin dost o senin bileceğin iş te verme yine kimseye para felan

tnhnbk71

Nihilist Penguen
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,504
1,492
113
Biliyorum cemsinim vardı ban yedi iki üç güne bir yazar halimi hatrımı sorardı yerini sen aldın Eyvallah kardeşim sağol biliyorum ben seni
O arkadaşı da görmüştüm sanki, estağfurullah kral sen de yaz sor sadece benlik değil, umarım senin işine yarar da kimseye dağıtma tek başına ye, ciddi söylüyorum. Şöyle parayı para saçna makinası ile saç yine okey

TommyEgan

Ego'lu Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,763
5,687
113
Bana paran geçmedi ama ben kazansam sana atarım düşmanımın düşmanı benim dostumdur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...