- 45,761
- 34,540
- 113
Napak la kalleşte lazım oyuna hahahahLa çok söverdim pusanlara ya
Napak la kalleşte lazım oyuna hahahahLa çok söverdim pusanlara ya
Çekim verdim sildi. Arif Efendi yalan söylemez. 1 tl Yatirimim yoktu zaten o siteye sadece deneme bonusu almistim o yuzden rahatımLa hani silinmişti
HahHaha valla cihaz olsa bende gelirdim de bıraktım 2 aydırNapak la kalleşte lazım oyuna hahahah
Bende gubde 1 2 el atıyom kafa dagıtmayaHahHaha valla cihaz olsa bende gelirdim de bıraktım 2 aydır
AsSelamün aleyküm arkadaşlar
Haydar dümen hocam da geldi
100 verseydi komple hesap çakışması diye iftira atarlardı Arif Hocana. Sitelerine virüs girsin kahru perişan olsunlar inşallah.Ben izledim hocam 100 aldin diye bi an sevinmiştik
İyi gecelersalih kactı bende kacayım 500 mojoya 1k betyolu 1 k leogranda atıp hepsini cevırıp uykuya dalayım. herkese iyi geceler dostlar
Tumbet yuzde 40 var ıs bası yaptım puahajsalih kactı bende kacayım 500 mojoya 1k betyolu 1 k leogranda atıp hepsini cevırıp uykuya dalayım. herkese iyi geceler dostlar
Leoya 2 atsana la ben dünden beri fakirlikten atamıyorum ama ondan önce 3 kere attım 1500/6000 /2000 ödedi spinlee ilginç şekilde hepside çekimsalih kactı bende kacayım 500 mojoya 1k betyolu 1 k leogranda atıp hepsini cevırıp uykuya dalayım. herkese iyi geceler dostlar
Yat zıbar tmm iyi geceler 🤣@DoktorX @makina123 sözüm en çok size pujjha ben kaçtım bye
Zaten bugün de var daha da nba yokBu nba maçları bazı günler amazon prime da oynuyor TV ye kurmadık kaçak uygulama bilen varmi
Nesıne acılmıyo demı tv de sıyah ekran verıyo paylasıncsBu nba maçları bazı günler amazon prime da oynuyor TV ye kurmadık kaçak uygulama bilen varmi
Para lazımsa söylemen yeterlidoktor hani betvaktinden 5000 cekmıstı
iyi geceler doktorrPara lazımsa söylemen yeterli
Telefon yansıtmıyor ki kendine hayrı yokNesıne acılmıyo demı tv de sıyah ekran verıyo paylasıncs
10 saattir paradan bahsettik sen gidip zengin adama diyorsun bunu puahaPara lazımsa söylemen yeterli
Oranın ortam daha nezih@TommyEgan hayırlı olsun muronun konusuna geçmişsin puaha