- 8,193
- 8,035
- 113
Sana iPhone 36 x pro yakışır xsfAynen şarjım bitince acilmicak telefon öyle yapicam
Sana iPhone 36 x pro yakışır xsfAynen şarjım bitince acilmicak telefon öyle yapicam
Sulalem de herkes iPhone kullanıyor bi ben de Android var bole hayatmi olur doktorSana iPhone 36 x pro yakışır xsf
Hoşgeldin ya şehri ramadanSitede planli bakim çalışması, it çakışması diye her türlü ahlaksizlik varmış. Ne max gelir ne de hayır gelir o siteden.
Vallahi hayatımda hiç iPhone kullanmadım kullanmamdaSulalem de herkes iPhone kullanıyor bi ben de Android var bole hayatmi olur doktor
Al bendende o kadar geri gıtme tusu belaVallahi hayatımda hiç iPhone kullanmadım kullanmamda
2m parayı slotta yemeseydin turuncu 17 kullanıyor olabilirdinSulalem de herkes iPhone kullanıyor bi ben de Android var bole hayatmi olur doktor
Telefon takıntım yok iPhone x vardı en son şimdinin iPhone 17 si işte hanımda Android vardı kendiminkini onu vermiştim onunkini kendim almıştım babam yıllarca Turkcell ana bayisinde çalıştı hiç hevesim olmadı son model için hayattan beklentilerimi azalttım böyle daha mutluyumSana iPhone 36 x pro yakışır xsf
Zaten millet hava atmak için o teli kullanıyorlar yoksa bende Android olan telefonları daha çok seviyorum elime 10 tane iPhone alacak para geçti almadımVallahi hayatımda hiç iPhone kullanmadım kullanmamda
Aynı benZaten millet hava atmak için o teli kullanıyorlar yoksa bende Android olan telefonları daha çok seviyorum elime 10 tane iPhone alacak para geçti almadım
Hayattan umudunu kestin diye okudumTelefon takıntım yok iPhone x vardı en son şimdinin iPhone 17 si işte hanımda Android vardı kendiminkini onu vermiştim onunkini kendim almıştım babam yıllarca Turkcell ana bayisinde çalıştı hiç hevesim olmadı son model için hayattan beklentilerimi azalttım böyle daha mutluyum![]()
Millet iyice pokunu çıkardı gerçektenZaten millet hava atmak için o teli kullanıyorlar yoksa bende Android olan telefonları daha çok seviyorum elime 10 tane iPhone alacak para geçti almadım
Bu tiplerle aynı ortamda bulunmama kararı aldım@TommyEgan hayırlı olsun muronun konusuna geçmişsin puaha
Ramada kürtce de yat,uyu demek iyi uyuttular beni. Sevincimi kursağımda bıraktılar. Yarın, bu siteye yatırım yapan cehennemde yanar diye fetva verecem ahaliye.Hoşgeldin ya şehri ramadan
Valla haftaya kampa girmeyi düşünüyorum ramazan başlıyor belki biseylere vesile olur kazanırken de mutsuzum ben bakmaHayattan umudunu kestin diye okudum
Millet beğensin diye yapmacık şekilde yasamaktan sa kendin gibi yasa bu daha iyidir dost hiç değilse kendi istediğin gibi bir hayat yaşarsın kötümü olur iyimi onu bilemezsin ama gösteriş içinde kilftan kılıfa girmenin anlami yokAynı ben
O arkadaki elma görünsün diye kılıf takmayanlar var docMillet iyice pokunu çıkardı gerçekten
iPhone diye diye tozutanlar var
İsim ver TezcanBu tiplerle aynı ortamda bulunmama kararı aldım
Aynen dostum 👍😊Millet beğensin diye yapmacık şekilde yasamaktan sa kendin gibi yasa bu daha iyidir dost hiç değilse kendi istediğin gibi bir hayat yaşarsın kötümü olur iyimi onu bilemezsin ama gösteriş içinde kilftan kılıfa girmenin anlami yok
Doğrusunu bildiğim yalanları dinlerken benZaten millet hava atmak için o teli kullanıyorlar yoksa bende Android olan telefonları daha çok seviyorum elime 10 tane iPhone alacak para geçti almadım