- 16,116
- 14,826
- 113
All star haftası tatildeyizZaten bugün de var daha da nba yok
All star haftası tatildeyizZaten bugün de var daha da nba yok
Tv ıyı bseyse nesıne acılır belkı masasutu modundaTelefon yansıtmıyor ki kendine hayrı yok
Müstahak sana 50 defa sana dedim yeni tel al diye parayi gondersen ben alırdım snaa kargo ile gönderirdim sanaTelefon yansıtmıyor ki kendine hayrı yok
Bir ona borcum var istemiyo10 saattir paradan bahsettik sen gidip zengin adama diyorsun bunu puaha
Tr spiker li öyle apk falan varmi dedim inatbox netvgold gibi onlarda yokdaTv ıyı bseyse nesıne acılır belkı masasutu modunda
Burda metin varken hiç bir konu burasi gibi olamaz zaten puaahOranın ortam daha nezih
Burda ne ararsan var
Parasi var zaten bitince ister amaBir ona borcum var istemiyo
Olur ki bana birgun ulaşamazsanız ya koydum en yüksek bette çocuğu yada telefonumun şarjı bitip bidaha açılmamak üzere kapanmıştır istediğinize yorabilirsinizMüstahak sana 50 defa sana dedim yeni tel al diye parayi gondersen ben alırdım snaa kargo ile gönderirdim sana
O zaman bulursa alır xxsfdsdParasi var zaten bitince ister ama
La gecen 16 k cektın gıdıp 10k guzel tel nıye almıyonOlur ki bana birgun ulaşamazsanız ya koydum en yüksek bette çocuğu yada telefonumun şarjı bitip bidaha açılmamak üzere kapanmıştır istediğinize yorabilirsiniz![]()
Ya doktor eklendi diye bi an sevindim valla
Onun ayri sıkıntısı var bana soylemistiLa gecen 16 k cektın gıdıp 10k guzel tel nıye almıyon
Bu hatayı ben çok yaptım. Eski model dandik bir tel vardı. Defalarca alacak param oldu almadım. Sonra elimden düşürdüm ekranı kırıldı koşa koşa gittim almayaLa gecen 16 k cektın gıdıp 10k guzel tel nıye almıyon
Bilerek almadım iPhone 17 alacak para zulada var kendimi cezalandiriyorum dün ki kaybım 77k telefon satmisligim var zamanında o yüzden kapanınca telefon alırım ancaLa gecen 16 k cektın gıdıp 10k guzel tel nıye almıyon
Aynen şarjım bitince acilmicak telefon öyle yapicamBu hatayı ben çok yaptım. Eski model dandik bir tel vardı. Defalarca alacak param oldu almadım. Sonra elimden düşürdüm ekranı kırıldı koşa koşa gittim almaya
Tahırde ıste telefonun kendısnı terk etmesını beklıyorBu hatayı ben çok yaptım. Eski model dandik bir tel vardı. Defalarca alacak param oldu almadım. Sonra elimden düşürdüm ekranı kırıldı koşa koşa gittim almaya
Sitede planli bakim çalışması, it çakışması diye her türlü ahlaksizlik varmış. Ne max gelir ne de hayır gelir o siteden.5 kere felan ızle hocam belkı max a doner oyun
Yok vallahi şimdi baktım yok.Ya doktor eklendi diye bi an sevindim valla