- 23,186
- 15,364
- 113
Losers konusunda won olacak değil yaSilmişler onuda
Losers konusunda won olacak değil yaSilmişler onuda
Konulu bseyler olursa olur yayıncı olsam baya ızleyebım olur benım makara muhabbetebak sana youtube dan hesap açayım birde produksiyon ayarlayayım hazır fiber interneti kurmussun eve kullanıcı adını Meto Dayı yapalım hayat zor be isimli album cıkaralım uygunmu ama deli divane gibi klipte dönmen lazım
Yav dostum başka hesabım olsa ya da birini aynı internetimden üye yapsam emin ol derdim. İp çakışması deyip salliyorlar. Niye kod atıyorsun o zaman tam komediHarbi sildiler mi la
Bu konuda şuan bekleyen çekim miktarı 400kLosers konusunda won olacak değil ya
sırf 3-5 kelek icin twitch hesabımı paylasmıyorum forumda haftada 1 yayın acıp muhabbet makara döndürüyorum lol oynuyoruz derecelı bu ayarı bozuk adamlar gelip orda boş muhabbet yapmasınlar diye paylasmıyorumKonulu bseyler olursa olur yayıncı olsam baya ızleyebım olur benım makara muhabbete
İyi gecelerÇok tuttunuz beni 4 saate işe gitcem aw ya hadi hayırlı geceler hepinize aybenim hepinizde var Sabah düzgün uyanmak istiyorum bol kazançlar
Şu anahtarın resmını bıdaha atsana uzerınde çilingir yazan puhahajajaÇok tuttunuz beni 4 saate işe gitcem aw ya hadi hayırlı geceler hepinize aybenim hepinizde var Sabah düzgün uyanmak istiyorum bol kazançlar
Fix bahaneYav dostum başka hesabım olsa ya da birini aynı internetimden üye yapsam emin ol derdim. İp çakışması deyip salliyorlar. Niye kod atıyorsun o zaman tam komedi
Gizli miBu konuda şuan bekleyen çekim miktarı 400k
La tabı yaparlar paylasılır mısırf 3-5 kelek icin twitch hesabımı paylasmıyorum forumda haftada 1 yayın acıp muhabbet makara döndürüyorum lol oynuyoruz derecelı bu ayarı bozuk adamlar gelip orda boş muhabbet yapmasınlar diye paylasmıyorum
Bende ayni duygu ile uyanmak istiyorum gece uyurken dede ye girip 200 betten max alırsın ins puahaÇok tuttunuz beni 4 saate işe gitcem aw ya hadi hayırlı geceler hepinize aybenim hepinizde var Sabah düzgün uyanmak istiyorum bol kazançlar
125 benden de. 275 kımden bende ılk defa duyuyom kesın vurduGizli mi
Anca rüyanda görürsünBende ayni duygu ile uyanmak istiyorum gece uyurken dede ye girip 200 betten max alırsın ins puaha
@DoktorX @makina123 sözüm en çok size pujjha ben kaçtım byeÇok tuttunuz beni 4 saate işe gitcem aw ya hadi hayırlı geceler hepinize aybenim hepinizde var Sabah düzgün uyanmak istiyorum bol kazançlar
Ben bekliyorum125 benden de. 275 kımden bende ılk defa duyuyom kesın vurdu
Oh oh daha tatlı olur125 benden de. 275 kımden bende ılk defa duyuyom kesın vurdu
Bişi dıcem@DoktorX @makina123 sözüm en çok size pujjha ben kaçtım bye
doktor hani betvaktinden 5000 cekmıstı@DoktorX @makina123 sözüm en çok size pujjha ben kaçtım bye