- 18,667
- 22,776
- 113
thanksGooooooooollllllllllllll
Tigre 1
thanksGooooooooollllllllllllll
Tigre 1
Senin önceki nick neydiAllah şahit karıştırıyorsun ekajjfjw hala ısrar ediyorsun
Dedik sana ilk yarı 0-0 diyeGooooooooollllllllllllll
Tigre 1
Hadi oynadım dethanks
Bellingham NarutoSenin önceki nick neydi
3000 dolar basıldıHadi oynadım de
Tebrikler 💰3000 dolar basıldı
Ya ben puaah ins ole bir hata yapmamisimdirŞimdi şaka bir yana sana defalarca yollamış 1 defa bile dönüş alamamıştım diye hatırlıyorum
Eğriye eğri doğruya doğru
Hayat kadınları gibi isim değişmiş. Konsa çıkarken tanınmamak için.Bellingham Naruto
Sen 1 2 defa dönmüştün xfxYa ben puaah ins ole bir hata yapmamisimdir
Ufak miktar sevinmeye değmez3000 dolar basıldı
Birinide dolandırsak bari zoruma gitmicek allah için nick değiştik durdukHayat kadınları gibi isim değişmiş. Konsa çıkarken tanınmamak için.
Tek ben dönmedim asdsasdŞimdi şaka bir yana sana defalarca yollamış 1 defa bile dönüş alamamıştım diye hatırlıyorum
Eğriye eğri doğruya doğru
La insan utanır zaten sürekli tek taraftan para almaya olunca karşılığını vermek gerekSen 1 2 defa dönmüştün xfx
Beni dolandirdin yalan bari söyleme.Birinide dolandırsak bari zoruma gitmicek allah için nick değiştik durduk
BenSen 1 2 defa dönmüştün xfx
Seni dolandırmadım yanlıs trx e attık yoksa sor mrlbraya ödülü yolladım ben 500-500 bölüştük senle kansızın para yalan oldu onuda dardayız vercezBeni dolandirdin yalan bari söyleme.
Dilenciye verilir puahaUfak miktar sevinmeye değmez
Al gülüm ver gülüm en iyisiLa insan utanır zaten sürekli tek taraftan para almaya olunca karşılığını vermek gerek