- 15,849
- 14,540
- 113
Göze ufak geliyo dolar diyince TR uçuyor siki tutunun
Göze ufak geliyo dolar diyince TR uçuyor siki tutunun
Sana kimse dolandırıcı deme ki zaten değilsin bideSeni dolandırmadım yanlıs trx e attık yoksa sor mrlbraya ödülü yolladım ben 500-500 bölüştük senle kansızın para yalan oldu onuda dardayız vercez
En çok dönüş yapan sendin zaten
Zaten salih dedi . Siteye geri attı orda yedi diye. Ben demiyorumSeni dolandırmadım yanlıs trx e attık yoksa sor mrlbraya ödülü yolladım ben 500-500 bölüştük senle kansızın para yalan oldu onuda dardayız vercez
Ben senin kadar bu konuda acik sözlü değilim isim belirtmiyorum ama bende çoğu insanda bu konudan muzdaribizAl gülüm ver gülüm en iyisi
Kimseye deme dedimZaten salih dedi . Siteye geri attı orda yedi diye. Ben demiyorum
Yok la takılıyom o da gördü hatta o ayıktırdı yanlıs trx e attıgımızı ben anlamam kripto falan havale çekerim devlette canımız kaldı gelsin alsın rahat etsin aqSana kimse dolandırıcı deme ki zaten değilsin bide
Kardeşim Sabah 7 den beri hep son anda yatıyon ağlıcamTigre iy 1.5 üst olursa son işlemi yatırım olan dostlara ulaşacam
Bol Şanslar
Lafini duzelt son kelimeyi ban yeme lutfenGöze ufak geliyo dolar diyince TR uçuyor siki tutunun
İlk yarı 1-0 bittii canlıs skor geriden geliyorTigre iy 1.5 üst olursa son işlemi yatırım olan dostlara ulaşacam
Bol Şanslar
2 boy öndeyim yaniEn çok dönüş yapan sendin zaten
Uzak ara csf
Neyse yabancı var mı.Kimseye deme dedim
Hadi bu totem olsunİlk yarı 1-0 bittii canlıs skor geriden geliyor
Tahırımı bıldırmem canım tahırımGöze ufak geliyo dolar diyince TR uçuyor siki tutunun
Doktor varNeyse yabancı var mı.
4 5 boy2 boy öndeyim yani
Sıkı tutunun dedim t9 azizliğiLafini duzelt son kelimeyi ban yeme lutfen
Sonunda ayıktın, bu benim rahmetli dolandırıcı @egehandro ya totemimdi 5 adımı bile cuk oturtuyodu bu totemimle ajndnqjfjwHadi bu totem olsun
2 geliyor o zaman yolda
Senin de klavyeye i harfi alalım kaç paraysaTahırımı bıldırmem canım tahırım