- 8,116
- 7,784
- 113
30k değilse de epey yollamıştım onaİnanmıyorsan @egehandro ya 30k yolla pardon sor
30k değilse de epey yollamıştım onaİnanmıyorsan @egehandro ya 30k yolla pardon sor
Sağol doktor 0 liramı basıyorumDostlar Tigre maçına iy gole girin
Oranı çok iyi. Ben 2 3 gol bekliyorum iy
Zaten onlara yolluyon sonra bana sarıyon sana hep yolladım diye emwjndjwjd30k değilse de epey yollamıştım ona
Fazlaymış dur ben çevireyim 9 lira alıp gelecem puaha8tl verdi
Dm gelbeyler akıl verin ya havale cok uzun sürer kriptoyla nasıl çekerim , trust wallet falan hiçbişe anlamam ben![]()
yaw ne kriptosu kım dedi sana kriptoyu milyon mu cekıyon havale cek gıtsın kripto 20 dk oduyorsa havale 1 saate öderbeyler akıl verin ya havale cok uzun sürer kriptoyla nasıl çekerim , trust wallet falan hiçbişe anlamam ben![]()
İndir trust iki dk video izle çek. Basit.beyler akıl verin ya havale cok uzun sürer kriptoyla nasıl çekerim , trust wallet falan hiçbişe anlamam ben![]()
100 lira verdi 250 yaptım gerisi gelmediHadi yakala sıralı wild patlayalım 🤣
Trust Walker yada kriptosu olan birisine rica edeceksin halledecek başka türlü zor onlarda komisiyon ister 😆beyler akıl verin ya havale cok uzun sürer kriptoyla nasıl çekerim , trust wallet falan hiçbişe anlamam ben![]()
Yine iy vermiş100 lira verdi 250 yaptım gerisi gelmedi![]()
Almayakmııı puahajTrust Walker yada kriptosu olan birisine rica edeceksin halledecek başka türlü zor onlarda komisiyon ister 😆
Tam saatleri 1-2 link atsanaİndir trust iki dk video izle çek. Basit.
Yardımcı oluver arkadaşa zora düşmüş gariban babası Metin o iş sende 😆😆Almayakmııı puahaj
Şimdi şaka bir yana sana defalarca yollamış 1 defa bile dönüş alamamıştım diye hatırlıyorumZaten onlara yolluyon sonra bana sarıyon sana hep yolladım diye emwjndjwjd
10 lira verdi100 lira verdi 250 yaptım gerisi gelmedi![]()
Allah şahit karıştırıyorsun ekajjfjw hala ısrar ediyorsunŞimdi şaka bir yana sana defalarca yollamış 1 defa bile dönüş alamamıştım diye hatırlıyorum
Eğriye eğri doğruya doğru