- 40,071
- 42,587
- 113
Metin gelir o lafını cimbizlan alir yönetime bildirir dikkat edelim kelimelerimize lutfenSıkı tutunun dedim t9 azizliği
Metin gelir o lafını cimbizlan alir yönetime bildirir dikkat edelim kelimelerimize lutfenSıkı tutunun dedim t9 azizliği
Senle doktor trx de 1 kere kazanamadiniz.Doktor var
La kankammm sen yapamazaın gıbısınden soleyınce yaptım kusura bakma ben lazım puahahMetin gelir o lafını cimbizlan alir yönetime bildirir dikkat edelim kelimelerimize lutfen
Senlen basa çıkılmaz vallaLa kankammm sen yapamazaın gıbısınden soleyınce yaptım kusura bakma ben lazım puahah
Doc o ağzını pek hayra açmaz ama yine de sen bilirsinHadi bu totem olsun
2 geliyor o zaman yolda
İşten vakit ayıramıyoruz ki adam akıllı puahha cumartesi görürüzSenle doktor trx de 1 kere kazanamadiniz.
Gereksiz site Elemanı bile kazandı
Zaten konuya geldıgın yok sana koymaz 1 haftaSenlen basa çıkılmaz valla
Bekliyom pusudayım 10 dakikada bir metings yazıp konuşmalarını aratıyorum bugün değil ama elbet bir gün hepinizin intikamını alacağım dostlar beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır 😆😆Metin gelir o lafını cimbizlan alir yönetime bildirir dikkat edelim kelimelerimize lutfen
1 ay ban yedi ona rağmen ayenn devam ediyor pauahBekliyom pusudayım 10 dakikada bir metings yazıp konuşmalarını aratıyorum bugün değil ama elbet bir gün hepinizin intikamını alacağım dostlar beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır 😆😆
Biter o etkinlik o zamana. Yenisi gelirse ancakİşten vakit ayıramıyoruz ki adam akıllı puahha cumartesi görürüz
Ben bu konudan ban yemem rahat olZaten konuya geldıgın yok sana koymaz 1 hafta
Ahmet düşmez 2024 e kadar gıtmen lazım puahahBekliyom pusudayım 10 dakikada bir metings yazıp konuşmalarını aratıyorum bugün değil ama elbet bir gün hepinizin intikamını alacağım dostlar beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır 😆😆
Birisi gider birisi gelirBiter o etkinlik o zamana. Yenisi gelirse ancak
@Northe sana diyo gidebilirsinBirisi gider birisi gelir
Gelır derkı 15 k yaptım tam cekıcektım kaybettım ahahahah@AnthonyEdwards en son 00.30 da 50fs alacam sohodan diyordu sonra yok oldu kesin Maks aldı
Bana diyemez açık adresi var ben de vururum biliyor@Northe sana diyo gidebilirsin
Uyucam diyordu fs alamadan uyumus olabilir@AnthonyEdwards en son 00.30 da 50fs alacam sohodan diyordu sonra yok oldu kesin Maks aldı
Millet metini görünce konuya yazmak istemiyor ban yememek için olabilir puaha@AnthonyEdwards en son 00.30 da 50fs alacam sohodan diyordu sonra yok oldu kesin Maks aldı
O fs yi alir rüyasında çevirir nereye uyuyor puahaUyucam diyordu fs alamadan uyumus olabilir